Noutăți și comunicate

Trupele Hiraeth, Alekto și Silent Stream of Godless Elegy deschid concertul Bucovina la Arenele Romane

16 noiembrie 2019
Trupele Hiraeth, Alekto și Silent Stream of Godless Elegy deschid concertul Bucovina la Arenele Romane
Vă reamintim că trupa Bucovina va susține pe 14 decembrie 2019 la Arenele Romane din București tradiționalul concert de sărbători, iar anul acesta va avea o serie de invitați speciali care așteapta cu nerăbdare să urce pe scenă. Alături de Hiraeth, pe scenă vor mai urca Alekto și Silent Stream Of Godless Elegy.


Despre Alekto

Alekto este o formatie de Death/Groove Metal din Sao Paulo, Brazilia. Au un album la activ, lansat anul in 2017 intitulat 'The Unpleasant Reality'.
Doi dintre membrii Alekto sunt si membrii ai formatiei Krow, care nu este straina melagurilor romanesti.


Despre Stream Of Godless Elegy

Stream Of Godless Elegy vin din Cehia, mai exact din zona Moraviei. Formatia a combina muzica folk specifice Moraviei cu doom metalul. Artistii folosesc si instrumente ca violoncelul sau vioara incluzand si elemnte corale pe alocuri.
Din 1995 pana in prezent au lansat sapte albume de studio.Asadar pe 14 decembrie ne vedem la Arenele Romane cu Bucovina si cu invitatii lor. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Biletele au urmatoarele preturi:
  • presale pana pe 14 decembrie - 70 lei
  • la intrare - 80 lei
De asemenea, pentru acest eveniment, gasiti in vanzare si "Bucovina Fanpack" la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include.
  • afiș color (cu autograf)
  • brățară textilă cu logo
  • acces în locație cu 30 de minute înaintea celorlalți fani
Un eveniment METALHEAD și Țara de Sus


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top