Noutăți și comunicate

Trupele Epileptic Outbreak si L.O.S.T. canta in deschidere la Cannibal Corpse

9 iulie 2015
Trupele Epileptic Outbreak si L.O.S.T. canta in deschidere la Cannibal Corpse
Vineri, 24 iulie 2015 Phoenix Entertainment vă invită la Arenele Romane unde trupele Epileptic Outbreak și L.O.S.T. canta în deschiderea concertului Cannibal Corpse.Pe 24 iulie 2015, Cannibal Corpse vor zgudui Arenele Romane cu riff-urile brutale, oferind cel mai așteptat concert de death metal al anului.
În deschiderea formației americane vor concerta două formații românești de calibru care vor antrena headbanging-ul rockerilor și metaliștilor prezenți: Epileptic Outbreak și L.O.S.T.

L.O.S.T. a devenit una dintre cele mai importante formații de death metal melodic din România. Membrii săi se bucură de o experiență îndelungată pe scena românească, de aproape 25 ani, ce a cuprins, printre altele, numeroase premii la festivaluri, apariții radio-tv precum și 4 albume înregistrate anterior cu Abigail, Cronos, Dies Irae și Warganism). În 11 ani de activitate, bilanțul formației care a inspirat la rândul său numeroase trupe din underground, cuprinde 3 materiale discografice, precum și numeroase concerte susținute în România și în străinătate alături de nume ca Obituary, Behemoth, Dismember, Sepultura, In Flames, Lake of Tears sau Hypocrisy.”

Epileptic Outbreak a luat ființă în luna mai 2014 ca proiect de brutal deathcore și s-a concretizat în formula actuală abia în octombrie al aceluiași an. Printre trupeți se găsesc atât oameni la primul proiect cât și foști sau actuali membri în trupe de notorietate din România: Lost, Avatar, Armies of Enlil, Sincarnate, Dark Fusion sau Psychogod.
Stilistic, trupa e axată pe o multitudine de elemente radicale și brutale, de la acordajul și tonul chitărilor și până la influențele ritmice și vocale provenite din diversele subgenuri extreme ale metalului. În acest moment, Epileptic Outbreak se pregătesc de lansarea primului album.

Cannibal Corpse a marcat metal-ul anilor ’90, continuând să își păstreze stilul neschimbat și după 25 de ani de activitate. În concertul de la București de pe 24 iulie, formația americană își va promova și cel mai recent album “A Skeleton Domain”, dar “va rupe” scena și cu piesele devenite deja clasice: “Hammer Smashed Face”, “Kill or Become” sau “Make Them Suffer”.

Momentan, este disponibil un număr limitat de 500 de bilete (stocul se reduce constant, de la zi la zi) la prețul de 95 de lei. După epuizarea stocului, biletele vor putea fi achiziționate la prețul de 115 lei și la 125 de lei – în ziua evenimentului.
Biletele sunt disponibile prin rețeaua Eventim sau online pe eventim.ro la urmatoarele preturi:

Concertul Cannibal Corpse de la București este organizat de Phoenix Entertainment.

https://www.youtube.com/watch?v=Cr4gKVsqh9o


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top