Noutăți și comunicate

Trupele din deschiderea concertului Sonata Arctica la Bucuresti

25 iunie 2015
Trupele din deschiderea concertului Sonata Arctica la Bucuresti
TROOPER, An Theos si Shifting Sands deschid showul finlandezilor Sonata Arctica la Bucuresti pe 15 iulie 2015 de la Arenele Romane.Una dintrele ce mai populare si iubite trupe de power metal, Sonata Arctica, canta la Bucuresti pe 15 iulie 2015 la Arenele Romane in cadrul unui afterparty oficial Metalhead Meeting.

Cu noua albume la activ si turnee alaturi de Nightwish, Dio, Stratovarius, Iron Maiden, Rhapsody sau Alice Cooper, finlandezii canta in premiera la Arenele Romane alaturi de alte doua trupe pe care le vom anunta in curand. Combinand power metalul cu symphonic si progressivem Sonata Arctica promit un show de zile mari pe 15 iulie 2015, un adevarat Best Of al carierei de 20 de ani a trupei.

Invitatele speciale ale serii sunt formatiile: TROOPER, An Theos si Shifting Sands. TROOPER au aniversat recent 20 de ani de activitate asa ca showul de pe 15 iulie va avea un playlist special pentru fani cu piese din toata cariera trupei! An Theos si Shifting Sands sunt doua dinre trupele castigatoare la concursul “The Road To Kavarna” asa ca ne-am gandit ca cea mai buna cale de a le promova in continuare este in cadrul unui concert live “pe felie”, pe o scena mare.


Bilete in presale au preturi speciale de 60 de lei Acces General respectiv 80 de lei Golden Circle pana pe 1 iulie si pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro si in reteaua http://www.iabilet.ro/retea dar si pe http://www.eventim.ro si http://www.myticket.ro mai exact in magazinele Muzica, Uman, Magazinul VGeneration, Perfect Tour, IQ BOX si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din toata tara si in retelele Eventim si Myticket

Dupa 1 iulie 2015, biletele costa:
- 65 de lei respectiv 85 de lei Golden Circle pana pe 15 iulie
- 70 de lei respectiv 90 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 500 de persoane.

Un eveniment Metalhead powered by ROCK FM si Ciuc Premium

http://www.facebook.com/METALHEADMeetingEvenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă