Noutăți și comunicate

Trupele din deschiderea concertului Deep Purple de la Romexpo

10 mai 2017
Trupele din deschiderea concertului Deep Purple de la Romexpo
Sâmbătă, 13 mai 2017, Events vă invită la concertul trupei Deep Purple, în parcarea A de la Romexpo. Concertul face parte din turneul The Long Goodbye pentru promovarea noului album inFinite. Trooper si Monster Truck canta in deschidere.Veteranii de la Deep Purple revin la București la Romexpo, în Parcarea A, în cadrul turneului de promovare pentru albumul “Infinite”. Cu “A Long Goodbye Tour”, trupa își la revedere de la fanii din Europa, deocamdată. Locurile din tribune se apropie rapid de epuizare, iar la Golden Ring mai sunt disponibile 100 de bilete. Organizator: Events. Sponsor: Ciuc.

(2) Trupeledindeschidereaconcertului..._gk2balfaF.jpg
Trooper, prima trupă din programul serii, cântă de la ora 18:50, iar Monster Truck intră pe scena la ora 19:50. Show-ul Deep Purple va începe de la ora 21:00. Turneul vine cu propria producție (sunet și lumini), iar echipamentele ajung în România transportate cu 15 tiruri. Concertul din Capitală deschide turneul “A Long Goodbye Tour”, care va continua până la jumătatea lui iulie și include 20 de showuri.

(3) Trupeledindeschidereaconcertului..._Gvy4wYu9FF.jpg
Accesul în parcarea A Romexpo este permis începând cu ora 17:00. Happy-hour: timp de o oră după deschiderea porților, fanii care ajung devreme își pot savura berea la jumătate de preț. Spectatorii sunt încurajați să folosească transportul în comun. Cei care aleg varianta automobilului personal pot parca în parcarea B (tarif Romexpo – 15 lei).

Ultimele bilete pentru sâmbătă sunt disponibile la prețurile de 130 lei (Gazon B), 190 lei (Gazon A), 270 lei (Golden Ring), 350 lei (Tribuna). Biletele se pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top