Noutăți și comunicate

Trupele Crossbone si Berserkers deschid Romanian Thrash Metal Battle

7 septembrie 2013
Trupele Crossbone si Berserkers deschid Romanian Thrash Metal Battle
Castigatoarele locurilor unu si respectiv doi in cadrul concursului Romanian Thrash Metal Battle, trupe bucurestene de thrash metal, Crossbone si Berserkers sunt invitate faca oficiile de deschidere, dar si de inchidere ale Romanian Thrash Metal Fest, eveniment a carui configuratie, in acest moment, arata astfel:

- Artillery (Dk )
- Nocturnal (Ger )
- Sofisticator ( It )
- Bio-Cancer (Gr )
- Terrorhammer ( RS )
- Decease ( Ro )
- Thrashless ( Est )
- Axecutor ( Bg )
- Crossbone (Ro )
- Berserkers (Ro )

Line-upul nu este inca finalizat.


Romanian Thrash Metal Club va pregateste pentru urmatoarea perioada, mai exact pana la incheierea perioadei de pre-sale lung in data de 30 septembrie 2013, o seama de surprize, acestea urmand sa fie anuntate succesiv.

In acest moment pretul unui bilet este de 65 lei, urmand ca din 1 octombrie sa fie 80 lei, pret valabil si la intrarea in club. Biletele pot fi achizitionate din locatiile anuntate anterior dar si on line de pe iabilet.ro cat si pe http://www.metalhead.ro/bilete

Pe http://www.iabilet.ro si puteti comanda atat bilete electronice, cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).

RTMC
http://www.rtmc.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top