Noutăți și comunicate

Trupele Bolthard si Hathor invitate la OST Metal Battle in club Fabrica

22 - 23 octombrie 2010
Trupele Bolthard si Hathor invitate la OST Metal Battle in club Fabrica
Vineri 22 octombrie si sambata 23 octombrie 2010, Stay Metal Forever va invita in Club Fabrica din Bucuresti pentru a alege impreuna patru formatii promitatoare care sa deschida cea de-a doua editie a OST Mountain Fest.

Concertele vor incepe in fiecare zi la orele 19:00, fiecare formatie avand la dispozitie doar 3 piese pentru a va convinge ca merita sa fie printre castigatori!

Asa ca fiti pe faza sa ii ascultati vineri pe:
- Apa Sambetii
- Ka Gaia An
- MONARCHY
- AQUILA
- IDOL
- Vepres
- Incipient
- Psychogod

Trupele participante sambata:
- Paradox
- ARZENAL
- Heavy Duty
- Celest
- True Mind
- BACKLASH
- Shadowsong
- Sanctuar


In timp ce noi si formatiile numaram voturile acordate de voi, pe scena vor canta Bolthard (vineri) si Hathor (sambata).

Va asteptam in numar cat mai mare pentru a va sustine formatiile preferate!

Va reamintim si faptul ca in cadrul evenimentului OST Metal Battle publicul va putea participa la tombola OST Mountain Fest ce are ca premii o invitatie pentru 2 persoane la OST Mountain Fest 2011 (premiul I), un tricou (premiul II) si un voucher pentru 5 beri (premiul III).

De asemenea OST Mountain Fest mai vine cu o oferta valabila doar in cadrul acestui maraton, si anume posibilitatea de achizitionare a abonamentelor OST Mountain Fest 2011 la pretul de 50 lei/bucata.

Pretul unui bilet OST Metal Battle este de 15 lei pe zi, acestea putand fi achizitionate la intrarea in club sau online pe www.biletoo.ro si www.vreaubilet.ro precum si de la magazinele partenere:

Sala Palatului, Musica Store (vis-a-vis de Magazinul Muzica), Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Victoria (parter, standul Midola, Unirea Shoping Center (etaj 2), Mall Baneasa, Black Widow, Palatul Copiilor cat si la intrare in seara concertului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă