Noutăți și comunicate

Trupele Blood Print si Mute canta in deschiderea finlandezilor de la Negative

6 decembrie 2010
Trupele Blood Print si Mute canta in deschiderea finlandezilor de la Negative
NEGATIVE vin sa-si promoveze, in inima Transilvaniei, cel mai nou material discografic intitulat "Neon". Formatiile clujene BLOOD PRINT si MUTE au fost invitate sa deschida concertul finlandezilor NEGATIVE. Evenimentul, organizat de Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock Magazin, va avea loc in data de 17 ianuarie 2011 la Irish Music Pub din Cluj-Napoca, incepand cu ora 19:30.


Trupele Blood Print si Mute canta in deschiderea finlandezilor de la NegativeBlood Print s-a format la inceputul lui noiembrie 2007 ca o trupa de rock alternativ. La foarte scurt timp de la infiintare formatia a sustinut primul concert dupa care in decembrie 2007 au inregistrat primul singhe intitulat "Blood Print".
Formatie ii are in componenta pe: Mihai (voce), Ionut (chitara solo), Vlad (bass), Iulia (tobe) si Alexandra (clape).Blood Print si Mute sunt invitate sa cante in deschiderea finlandezilor de la NegativeIn anul 2008 Blood Print participa la concursul Global Battle of the Bands si castiga premiul pentru "Best Newcoming Act". Anul 2009 ofera trupei oportunitatea de a canta la renumitul festival Golden Stufstock din Vama Veche dar si pe alte scene importante din Cluj - Napoca, Bucuresti, Targul Mures, Bistrita, Deva sau Resita.

O data cu aniversarea a doi ani a formatiei, trupa si-a rasplatit fanii prin lansarea unui mini-album ce contine 6 piese, intitulat "Night in Paradise".
Cu siguranta ca invitatia de a deschide concertul finlandezilor de la Negative este cea mai mare realizare a formatiei pana in acest moment, motiv pentru care acestia sunt decisi sa profite din plin de aceasta oportunitate. Fanii formatiei, si nu numai, trebuie sa se astepte la o surpriza platuta din partea trupei Blood Print!
Blood Print poate fi ascultata pe www.myspace.com/bloodprintband si pe www.bloodprintband.com


Trupele Blood Print si Mute canta in deschiderea finlandezilor de la NegativeMute s-a format in decembrie 2009 la Cluj-Napoca ca o trupa de rock alternativ si este alcatuita din: Mihai Tabacaru - voce, Andrei Brumaru - chitara solo, Alexandru Nap - chitara ritm, Cristian Anton - bass si Sara Sintamarian - tobe.Mute a sustinut si participat la numeroase concerte atat in localitatea de resedinta cat si in alte orase, culminand cu clasarea pe locul 2 in finala de la Bucuresti a concursului "Byron - Rock your Highschool"
Amanunte: www.mute.ro


Eveniment organizat de Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock Magazin si sustinut de Zile si Nopti & Irish Music Pub.

Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/negativeDe sarbatori castigi abonamente la concerte!

Promusic Prod. & Events si Revista Maximum Rock iti ofera ocazia sa castigi un abonament pentru doua concerte: Children Of Bodom / Ensiferum si Blind Guardian.
Cumpara in perioada 2 - 8 decembrie un bilet la concertul de la Cluj-Napoca al formatiei Negative (Finlanda), trimite numele tau si codul de bare la adresa: promo[at]promusicprod[dot]ro (subiect: Negative) si poti fi una dintre cele 5 persoane fericite care castiga, de Sarbatori, un abonament pentru concertele Children Of Bodom / Ensiferum (20.04.2011) si Blind Guardian (1.05.2011).
Castigatorii vor fi anuntati pe aceasta pagina in data de 10 decembrie.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
55 lei - pana la data de 16 ianuarie 2011
65 lei - in ziua concertului (17 ianuarie 2011) - se achizitioneaza NUMAI de la intrare.

Sursa : www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă