Noutăți și comunicate

Trupele Asemic, Mindcage Escape si AltF4 concerteaza in cadrul Progressive Soldiers 2 - In Memoriam Tudor Golu

19 mai 2016
Trupele Asemic, Mindcage Escape si AltF4 concerteaza in cadrul Progressive Soldiers 2 - In Memoriam Tudor Golu
Joi, 19 mai 2016, sunteti invitati in clubul Fabrica de la ora 20:30 la concertul trupelor Asemic, Mindcage Escape si AltF4 din cadrul celei de-a doua ediții Progressive Soldiers, un eveniment In Memoriam Tudor Golu.

Povestea Progressive Soldiers a început cu un an în urmă din pasiunea unei mâini de oameni pentru acest stil și pentru neconvențional, având ca nucleu trupele Axial Lead și Red Magnetic. Progressive Soldiers a străbătut țara în toamna anului trecut alături de acești muzicieni, cărora pe parcurs li s-au alăturat Subliminal Damage și Untold Faith, împreună cu un public primitor și energic. Fiindcă acești oameni constituie baza proiectului, dorim să dedicăm această a doua ediție amintirii unei părți importante pentru ceea ce însemnăm, și anume lui Tudor Golu, chitaristul trupei Axial Lead, care din cauza întâmplărilor din Colectiv, nu va mai putea fi alături de noi.

Pentru 19 mai 2016, în club Fabrica, The Intermission vă invită la o seară dedicată zâmbetelor pe care le-am împărțit cu Tudor de-a lungul timpului, plină de momente, sperăm noi emoționante, dar și deosebite pentru cei prezenți.
Cum v-am obișnuit, seara va debuta cu progressive și se va încheia pe note de progressive, iar pe lângă tema concertului se vor ivi și o mulțime de surprize. Fiți pe fază, vor urma dezvăluiri și concursuri.

Asemic este una dintre primele trupe de instrumental progressive metal care a reușit să acapareze scenele din underground, care a dat dovadă de profesionalism în nenumărate rânduri și care oferă publicului un recital pe măsura celor din afară. Cu un album la portofoliu, "Luminescentity", lansat în toamna anului trecut, Asemic străbate și doboară granițe prin intermediul dinamicilor, vibe-ului de jazz și tehnicității asociate stilului. Pentru seara de 19 mai, Asemic pregătește un concert în premieră, întregit muzical, artistic și vizual.

Mindcage Escape a fost întemeiată în 2012 în București și este adepta sonorităților progressive metal, cu influențe din diverse alte genuri, formația descriindu-se ca fiind împotriva etichetelor de orice fel, din dorințade a putea experimenta liber. În 2014, trupa a lansat primul EP din carieră, "Straitjacket", care a fost foarte bine primit de fani și de critica de specialitate.

AltF4, o prezență relativ nouă pe scenă muzicală locală, dar formată din colaborarea unor instrumentiști cunoscuți, este o trupă instrumentală orientată spre jazz fusion și experimental. Trupa a deschis concertul maeștrilor de la The Aristocrats în decembrie 2015, fermecând publicul prin coeziune, versatilitatea instrumentiștilor și armoniile atipice pline de melodicitate.

Pe 19 mai intrarea se va face începând cu ora 20:30, urmând ca recitalurile să înceapă la ora 21:30. Fiți cât mai punctuali, programul se va respecta, la fel ca și în trecut. Programul complet va fi anunțat pe parcurs.

Support trupe: 15 lei în presale
20 de lei în seara concertului.

Mai multe informații, concursuri, surprize marca Progressive Soldiers vor apărea pe parcursul promovării, cât și la fața locului.

Un eveniment marca The Intermission și Metalforce.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top