Noutăți și comunicate

Trupele AAAK si Grimus deschid concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti

31 august 2012
Vineri, 31 august 2012, trupele AAAK si Grimus vor incinge atmosfera pe Arena Nationala, pregatind publicul pentru concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti. Evenimentul prezentat de Ursus si sustinut de Vodafone este organizat de Emagic.

2-Trupele_AAAK_si_Grimus_deschid_uK55nZT7r.jpg

Trupa de origine britanica AAAK (As Able as Kane) ii insoteste pe rockerii americani intr-o serie de concerte din turneul European, I'm With You, fiind prezenti alaturi de Red Hot Chili Peppers in tari precum Cehia, Croatia, Bulgaria, Grecia si, bineinteles, Romania. "Brutala, sexy, indrazneata si funky, uneori toate imbinate perfect". Asa este descrisa muzica inclusa de cei de la AAAK pe primul lor album, "Buildingscape Beat", lansat in 1988. 24 de ani mai tarziu, piesele de pe noul material, primul dupa reunirea trupei dupa o pauza de aproape 20 de ani, suna la fel de bine. Cu un sound aparte, greu de incadrat intr-un singur stil, trupa englezeasca a captat interesul celor de la Red Hot Chili Peppers si astfel publicul roman va avea ocazia sa ii asculte pe 31 august si la Bucuresti.

http://youtu.be/Gnhni6bipII



1-Trupele_AAAK_si_Grimus_deschid_kmgdEdCEY.jpg

Grimus s-a aflat printre finalistele competitiei organizate de Rock FM prin intermediul careia publicul roman avea posibilitatea sa propuna si sa voteze trupa autohtona care sa cante in deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers. Dupa ce a ascultat cateva piese trimise ca demo, managementul trupei americane a optat pentru formatia clujeana, aceasta urmand sa cante imediat dupa AAAK. Grimus a atras atentia tuturor inca de la debut si la foarte scurt timp dupa lansarea primului album a devenit "revelatia scenei indie" autohtone. Vara aceasta trupa a concertat la festivaluri precum Exit (Serbia), Rock for People (Cehia), Sziget (Ungaria), B'ESTFEST Summer Camp (Romania), precum si in deschiderea concertelor Roxette si Placebo. Cel mai recent album semnat Grimus, Egretta, a fost produs in Marea Britanie si masterizat la Serling Sound Studio din New York, lansand pana in prezent hit-uri ca: In Your Eyes, Promise, Started sau Face The Light.

Despre sansa de a canta in deschiderea celor de la Red Hot Chili Peppers, membrii Grimus au declarat: "Anul acesta a fost unul extraordinar pentru noi.  Ne-am aflat pe scena unora dintre cele mai importante festivaluri din Europa: EXIT, Rock for People, Sziget si B'ESTFEST Summer Camp. A urmat show-ul din deschiderea trupei Roxette, la noi acasa, la Cluj, dar si cel sustinut la concertul Placebo de la Bucuresti. Insa poate cea mai mare realizare pentru noi de pana acum este faptul ca am fost alesi sa deschidem pentru Red Hot Chili Peppers, o trupa cu care am crescut si datorita careia ne-am decis sa facem muzica. Onoarea pentru noi eeste cu atat mai mare cu cat am fost alesi chiar de managementul trupei. Asa ca suntem pregatiti sa oferim bucurestenilor pe 31 august 40 de minute de adrenalina marca Grimus".

http://youtu.be/FtK5ndF1GUs

Concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august 2012 pe Arena Nationala, fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, "I'm With You". Ultimele bilete disponibile in tribune si peluza mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi incepand de la 155 de lei.

Sursa : http://www.emagic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top