Noutăți și comunicate

Trupele 9.7 Richter si Arthur deschid concertul CARGO de la Bucuresti

12 martie 2016
Trupele 9.7 Richter si Arthur deschid concertul CARGO de la Bucuresti
Vineri, 18 martie 2016, trupele 9.7 Richter si Arthur vor deschide concertul Cargo de la Arenele Romane din Bucuresti.



9.7 RICHTER este una dintre putinele promotoare ale genului heavy metal modern din Romania, cu o abordare diversificata, un sunet adus la zi si influente atat clasice, cat si contemporane. Cel mai nou release discografic al trupei, albumul GROUND ZERO, lansat in 2014 sub egida Universal Music Romania, s-a bucurat de aprecieri pozitive din partea presei de specialitate. In ultimii doi ani, 9.7 RICHTER a impartit scena cu unele dintre cele mai mari nume ale metalului international: Judas Priest, Helloween, Testament, Tim "Ripper" Owens si Accept.



ARTHUR este o descoperire recenta METALHEAD si promite multe. Proiectul s-a fondat dupa ce trupa Interzis si-a incetat activitatea de peste 10 ani, incununata de de doua albume scoase la A&A Records, atunci cand chitaristul Eugen Arthur a hotarat sa porneasca o cariera solo. Dupa showul de senzatie din cadrul festivalului Metalhead Meeting unde a cantat in fata a catea mii bune de oameni, ARTHUR au fost selectati sa deschida si showul marelui chitarist Jan Akkerman de la Hard Rock Cafe. In decembrie Arthur a deschis si concertul de la Bucuresti al formatiei germane Accept. Showul de la Arenele Romane va fi sustinut in formula cu band.



Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, Beraria H, Hard Rock Cafe la urmatorele preturi:

- 45 de lei Acces General pana pe 18 martie
- 50 de lei Acces General ziua concertului la intrare.
- 70 de lei VIP (in fata scenei) - doar 200 de bilete

Toate biletele sunt in picioare (fara loc), cortul Arenelor Romane are o capacitate de 1600 de persoane, este incalzit si are toate avizele necesare pentru a functiona in cele mai optime conditii.

Un eveniment marca METALHEAD, powered by ROCK FM, BestMusic Live Concerts si sustinut de TIMISOREANA.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top