Noutăți și comunicate

Trupe din Bucuresti, Suceava si Chisinau, in deschiderea concertului Alternosfera de la Arenele Romane

29 septembrie 2015
Trupe din Bucuresti, Suceava si Chisinau, in deschiderea concertului Alternosfera de la Arenele Romane
Pe 9 octombrie 2015, la Arenele Romane, in deschiderea concertului Alternosfera de lansare a albumului “Haosoleum”, vor canta trupele Harlequin_Jack din Bucuresti, Toy Machines din Suceava si Red IceCream din Chisinau. Primele doua sunt deja cunoscute publicului din Romania, evoluand in repetate randuri pe scenele de concert din tara.

Red IceCream este o formatie tanara de peste Prut ce si-a facut aparitia in 2012 cu piesa “No matter of time”, un EP si videoclipul piesei “Born to Play Rock ‘n’ Roll”. Tot atunci, trupa a avut concerte in R. Moldova, Rusia si Ucraina. Acum, Red IceCream este pregatita sa-si lanseze primul album si un videoclip.

Biletele Golden Circle pentru concertul de lansare a albumului “Haosoleum” a trupei Alternosfera au fost epuizate. In vanzare mai sunt doar bilete Normal Circle, la pretul de 45 lei, disponibile pe Iabilet.ro, Eventim.ro si Myticket.ro. in ziua evenimentului, pretul unui bilet de acces va fi de 55 lei (Normal Circle).

De asemenea, iabilet.ro a pus in vanzare un numar limitat de suplimente Meet&Greet la pretul de 60 lei.

Pentru al doilea an consecutiv „Best Romanian Alternative Rock Band” (conform premiilor Metalhead Awards), Alternosfera este una dintre cele mai iubite, apreciate si puternice trupe ale ultimilor ani. Prestatia artistica - show-urile mereu explozive, energia debordanta si numarul extrem de mare de fani prezenti la concerte au facut ca Alternosfera sa devina un „etalon” pentru zona de rock si alternative de la noi din tara.

Conceputul acestui triptic graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice: PI (π). Invaluita in trecut de misticism datorita relatiei sale cu natura cercului, constanta π este inseparabila de sfera si univers.

Au trecut 3 ani de cand am (s)pus Virgula.

Privind spre cer am cules in memorii cele mai importante epizoade si in campul algoritmilor matematici am reasezat stelele.

Am reinventat horoscopul.

Luna 3. Ziua 14. A inceput Epizodia.

Pe 9 octombrie 2015, Alternosfera lanseaza Haosoleum.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă