Noutăți și comunicate

Trupa ZOB anunță lansarea unei piese noi: Basm Epic II: Întoarcerea Zmeului

10 ianuarie 2024
Trupa ZOB anunță lansarea unei piese noi: Basm Epic II: Întoarcerea Zmeului
Trupa ZOB, un nume iconic în peisajul muzical românesc cu o carieră de peste 30 de ani, anunță lansarea noii piese "Basm Epic II: Întoarcerea Zmeului ", care va fi cântată pentru prima dată live pe 17 ianuarie 2024, la clubul Expirat din București.

La nouă ani de la lansarea piesei "Basm Epic", inclusă în albumul "Deviant", Trupa ZOB duce mai departe povestea.

Despre "Basm Epic II: Întoarcerea Zmeului", Vlad Gorneanu (Vlase) spune că este:
O evadare teatrală, prietenoasă și cu oarecare subînțelesuri într-un univers de basm, chiar dacă basmul în sine este inexistent. Esențialul se regăsește în oferta din refren a Zmeului, un deziderat, de altfel, al celor ce au înțeles această cavalcadă spectaculoasă a vieții.
Detalii eveniment:
Data: Miercuri, 17 ianuarie 2024
Locație: Expirat, București
Bilete: iabilet.ro

Invitați în deschidere: RECYCLE BIN, trupa de SKA PUNK cu o carieră de peste 13 ani și care, până în prezent, a lansat 4 albume de studio (Stupidity Tour - 2007, Pokemon and The Bastards - 2008, Cronicile din Retardia - 2010, Împărăția mustelor - 2014).

Despre Trupa ZOB

Fondată în 1993 și debutând cu un concert organizat de fundația "Corupted Morals", ZOB s-a impus ca un nume esențial în peisajul muzical românesc. Cu o evoluție remarcabilă, trupa a atins apogeul succesului odată cu lansarea albumului "Telenovele," care s-a clasat pe prima poziție în multiple topuri de specialitate și a fost distins cu titlul de cel mai bun album de rock alternativ la Premiile Industriei Muzicale 2001.
De-a lungul anilor, ZOB a navigat cu succes prin schimbări de componență, reușind să-și reinventeze constant sunetul și să-și mențină un loc de cinste în industria muzicală. În 2009, au lansat albumul "ZuluOscarBravo," iar în 2011 au sărbătorit cu fast 18 ani de activitate printr-un concert memorabil la clubul bucureștean Wings. În anul 2004, trupa a adus în atenție un nou material discografic intitulat "Printre Nori," lansat prin Zone Records. Cinci ani mai târziu, în 2009, ZOB a surprins publicul cu albumul "Oscar Bravo Zulu," sub umbrela casei de discuri Roton. În 2015, trupa a lansat piesa "Arată-mi," care a devenit un adevărat hit, confirmând capacitatea lor de a rămâne relevanți în peisajul muzical din România.
În 2023, Trupa ZOB a sărbătorit 30 de ani de carieră și a adus o schimbare semnificativă în componență, aducându-l la tobe pe Dan Andrei Modrea, cunoscut sub numele de scenă "Xu." Acesta este și membru al trupelor RECYCLE BIN și Niște Băieți, aducând o nouă energie și abordare muzicală în cadrul Trupei ZOB.


Evenimente recomandate

Top