Noutăți și comunicate

Trupa Zephir lanseaza noul single „Ajuta-ma” in club Fabrica

23 aprilie 2015
Trupa Zephir lanseaza noul single „Ajuta-ma” in club Fabrica
Joi, 23 aprilie 2015, sunteți invitați de la ora 20:00 în club Fabrica unde trupa Zephir își lansează noul single "Ajută-mă". Și pentru că nu vor petrece singuri, invitații speciali ai evenimentului sunt trupele: Lirika și The Purple Dandies. Cele trei trupe bucureștene ne vor purta pe ritmuri de pop-rock, funk, rock, jazz, blues și ska.

Suport trupe: 10 lei
Locația: Club Fabrica (Strada 11 iunie nr. 50)Zephir

Trupa Zephir a luat ființă în iulie 2011 în tabăra Rockschool. În formula inițială erau doar Irina, Nicoleta și Cristiana, la care s-au alăturat Alex și Andreea. Au participat la concursul "byron: Rock Your Highschool" și la festivalul Mamaia, secțiunea rock, iar în toamna lui 2012 au lansat și primul videoclip, pentru piesa "Hey". La sfârșitul lui 2012 Andreea a părăsit formația, iar în locul ei a venit Matei. De atunci, trupa a susținut numeroase alte concerte în București, dar și în țară, alături de trupe cunoscute din industria românească. Iar în prezent continuă să lucreze la noi melodii, ce vor fi incluse în primului material discografic. În Iunie 2014 a fost lansat videoclipul pentru "Soare", piesa care a avut succes în online (preluată de mai multe radiouri și care a fost inclusă în top 5 la RomTop @ RadioTrib).

Facebook: https://www.facebook.com/ZephirRomania
Youtube: https://www.youtube.com/user/TrupaZephirLirika

"Suntem 5 tineri îndrăgostiți de muzică și de viață care s-au cunoscut printr-o întâmplare fericită și care sunt prieteni înainte de a fi colegi de trupă. Muzica noastră ne reprezintă pentru că este veselă, pozitivă și plină de energie (la fel ca noi). Prin fiecare cântec încercăm să transmitem un mesaj care să ajungă la inimile celor care ne ascultă." (Marius Dașcău)

Formată în luna iulie 2013, trupa are următoarea componență:
Marius Dașcău - voce, chitară,
Cristian Puchiu - bass,
Andrei Cîrlig - chitară
Bogdan "Bobo" Zaharia - tobe
Cristina Gabriela Èšițescu - backing vocal

Facebook: https://www.facebook.com/trupalirika
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCvVfLsCj7aCYi2rOkGwMnOAThe Purple Dandies

The Purple Dandies a fost înființată în iarna anului 2012, de către membrii fondatori Ramin Vahidi (chitară), Naim Vahidi (tobe) și Tudor Marcu (chitară bass). După mici experimențe cu alți membri, trio-ul fondator a decis să continue în formula inițială, în care activează și în prezent. Trupa abordează un stil funk-rock, adăugând din când în când și influențe din blues, ska-punk și jazz.

The Purple Dandies a participat la multe concursuri și festivaluri, printre care și Festivalul Internațional Imagine, unde s-au clasat pe locul 1, urmând să concerteze în vara anului 2015 în Belgia. Printre multitudinea de concerte avute, trupa a împărțit scena cu trupe cunoscute ale muzicii românești, cum ar fi Vama, Byron, Les Elephants Bizarres, Bere Gratis, Paraziții și Șuie Paparude.

Facebook: https://www.facebook.com/thepurpledandies
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCTswhKwJT8jfhlOS3poxSJA


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top