Noutăți și comunicate

Trupa Zdob si Zdub va concerta la Hard Rock Cafe

28 februarie 2020
Trupa Zdob si Zdub va concerta la Hard Rock Cafe
Zdob si Zdub va susține un concert în Hard Rock Cafe din București, vineri, 28 februarie 2020, începând cu ora 22:30.


Informații despre Zdob si Zdub

Dacă îţi place să te distrezi şi să cânţi până la epuizare alături de Zdob şi Zdub, iar hiturile "DJ Vasile", "Zdubii bateţi tare" sau "Bunica bate doba" se află la loc de cinste în playlist-ul tău, te aşteptăm la concertul Zdob si Zdub de la Hard Rock Cafe, din 28 februarie. Pentru un show total, nu vor fi mese in fata scenei!

De peste 20 de ani, Zdob și Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorităţi inovative, cu un un cross-over muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle şi punk, într-un mod unic și captivant. Concertele "zdubilor" transmit ceva din energia descătuşată spectacolelor rock de mare calibru şi sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezonează perfect.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Biletele (fara loc), in fata scenei pe ringul de dans, costa 69 lei. La intrare, pretul va fi de 74 lei.
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live. Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32.
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top