Noutăți și comunicate

Trupa Within the Nova semneaza cu The Snakes on Fire Records si lanseaza tralier-ul primului videoclip oficial

1 septembrie 2016
Trupa Within the Nova semneaza cu The Snakes on Fire Records si lanseaza tralier-ul primului videoclip oficial
Trupa Within the Nova a semnat cu casa de discuri britanică The Snakes on Fire Records, lansează teaserul pentru primul videoclip intitulat The Idealist și anunță schimbări de componență.



Linkul teaserului:

https://www.youtube.com/watch?v=w73tRsSlbTE

Liderul trupei, Alex Rizea, a declarat următoarele: ''Suntem extrem de încântați să anunțăm că am semnat cu casa de discuri The Snakes on Fire Records (Anglia) prin care vom lansa primul nostru videoclip la următorul single, The Idealist.

Oficial, suntem prima trupă din roster-ul britanicilor, ei fiind o apariție nouă în industria muzicală britanică și europeană. Împreună vrem să construim un viitor atât pentru Within the Nova, cât și pentru The Snakes On Fire într-o relație bazată pe încredere, profesionalism și ințelegere, așa cum considerăm că ar trebui să fie o colaborare de tip trupă - casă de discuri.

Videoclipul piesei The Idealist este produs de către echipa 7i.studio [Septimiu Bitea - Director/Regizor (care a regizat filmul Chameleon, premiat în 16 Iulie 2015 la Luxembourg); Flavius Nucea - Asistent Imagine; Dean Duracu - Operator Dronă], iar lansarea acestuia va avea loc în data de 10 Noiembrie 2016 sub egida The Snakes on Fire Records. Odată cu acest release urmează să facem publice și alte aspecte legate de planurile Within the Nova pentru anul 2017.

De asemenea, cu regret trebuie să vă informăm că Cezar (tobe) nu mai face parte din componența formației, el urmându-și proiectele muzicale personale. Îi urăm mult succes în continuare! Poziția de toboșar va fii suplinită temporar de către Richard Ebner (Pandora) pentru următorul nostru concert din data de 10 septembrie 2016, alături de Dirty Shirt la Club DAOS Timișoara.''

Within the Nova este o trupă de industrial metalcore din Timișoara înființată în decembrie 2015 de către Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos și Zsolt.

Trupa își trage seva de inspirație din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean și scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare și tematici atmosferice.

Single-ul de debut ”Forsake the Crown” poate fi ascultat la linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=IqYaVTRUAD0

Al doilea single al formatiei, ''Ground Zero'' poate fi ascultat la linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=HvpdahbHw0k

Coverul piesei ''E.T.'' al cântăreței americane Katy Perry, poate fi ascultat la linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=GcQL_j9Mfco

Within the Nova sustine următorul concert în Timișoara la Club DAOS în deschiderea trupei maramureșene Dirty Shirt în data de 10 Septembrie 2016. Link-ul eventului este mai jos:

https://www.facebook.com/events/1150841701632695

Contact Within the Nova: FaceBook: http://www.facebook.com/withinthenova
E-Mail: withinthenova@gmail.com
Telefon: +40 723 533 308 (Alex Rizea)
Contact The Snakes on Fire Records:
FaceBook: https://www.facebook.com/thesnakesonfirerecords/
WebSite: http://www.thesnakesonfire.com
E-Mail: info@thesnakesonfire.com
Telefon: +440794 457 283 (Jim Brett Marten - Founder, Owner, CEO)
Contact 7i.studio
FaceBook: https://www.facebook.com/7i.studio


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top