Noutăți și comunicate

Trupa Within the Nova a lansat coverul melodiei ''E.T.'' (Katy Perry)

19 iulie 2016
Trupa Within the Nova a lansat coverul melodiei ''E.T.'' (Katy Perry)
Trupa Within the Nova a lansat coverul metal al melodiei ''E.T'' (Katy Perry)Formatia a declarat urmatoarele: ''E.T'' (Katy Perry) este cover-ul lansat de noi in urma unui sondaj de opinie adresat publicului, inregistrat, mixat/masterizat la Critical Sound Studio de catre Akos Mondovici & Alex Rizea. Ne-am distrat enorm de mult in creearea acestui cover pentru ca am avut ocazia sa sa ne orientam catre un sound mai electronic, si sa experimentam mai mult din punct de vedere al productiei. De asemenea, piesa beneficiaza de un featuring la chitara din partea bunului nostru prieten Tibi Fekete, fost coleg cu Alex in trupa Raven Tears.

https://www.youtube.com/watch?v=GcQL_j9Mfco

Within the Nova este o trupă de industrial metalcore din Timișoara înființată în decembrie 2015 de către Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos, Zsolt si Cezar (The Faceplant).

Trupa își trage seva de inspirație din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean și scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare și tematici atmosferice.

Single-ul de debut ”Forsake the Crown” poate fi ascultat sau descarcat la linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=IqYaVTRUAD0

Al doilea single al formatiei, ''Ground Zero'' poate fi ascultat la linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=HvpdahbHw0k

Within the Nova sustine un concert in cadrul Gugulan Rock Festival 2016 in data de 5 august 2016. Link-ul eventului este mai jos:

https://www.facebook.com/events/582147518619903/

Contact Within the Nova:
http://www.facebook.com/withinthenova
withinthenova@gmail.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top