Noutăți și comunicate

Trupa White Walls va canta alaturi de HAKEN la Bucuresti

28 februarie 2019
Trupa White Walls va canta alaturi de HAKEN la Bucuresti

Miercuri, 27 martie 2019, cei din trupa HAKEN vor concerta pentru prima oara la Bucuresti! Concertul va avea loc in clubul Quantic. HAKEN este una dintre cele mai importante trupe de progressive din noul val. Din 2007 pana in prezent, britanicii au lansat mai multe materiale de studio, fiecare dintre acestea reusind sa darame noi bariere ale inovatiei si ale creativitatii.

Pe langa trupa Gramofone care va canta in deschidere, pe scena vor urca si constantenii de la White Walls. Formatia White Walls a luat nastere in 2009. De atunci a lansat doua albume de studio, a cantat in mai multe tari, si a reusit sa castige multe premii importante. White Walls este una dintre putinele trupe romanesti care abordeaza genul progressive, prezenta lor in cadrul evenimentului Haken fiind un bonus pentru toti pasionatii genului.


Noul album HAKEN, intitulat "Vector", a izbutit sa depaseasca pana si asteptarile muzicienilor, dupa cum a declarat chiar Charlie Griffiths, chitaristul trupei. Discul urmeaza linia creativa vizata de trupa inca din 2016 - o directie progressive infuzata cu accente heavy. HAKEN vor ajunge la Bucuresti in cadrul turneului "European Vector Studies 2019". In deschidere au fost alesi sa urce pe scena Gramofone.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.eventim.ro, www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Stațiile de Plată SelfPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

  • PRESALE - 80 de lei
  • LA INTRARE - 100 de lei

Pagina evenimentului - https://www.facebook.com/events/2267099426675030/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top