Noutăți și comunicate

Trupa W.E.B. concertează în România alături de Batushka

20 august 2018
Trupa W.E.B. concertează în România alături de Batushka
Grecii de la W.E.B. însoțesc trupa Batushka în turneul din luna septembrie, când vor concerta în Cluj-Napoca, Timișoara și București. Cu această ocazie, trupa își promovează noul album, "Tartarus", lansat la finele anului trecut.
https://www.youtube.com/watch?v=NQfcSRoYIpY

Datele turneului:



Trupa W.E.B.
W.E.B. este o trupă de Dark / Black / Death / Goth Metal din Atena - Grecia. În toamna lui 2002 ideea de W.E.B. s-a născut și a început să ia o formă concreta pentru a deveni o provocare muzicala care sa îmbine întunericul și moartea cu adrenalină și poezie.
"Tartarus" este cel de-al patrulea album al dark metalistilor de la W.E.B., și probabil cel mai divers material al trupei, lansat prin Apathia Records. Fata de "For Bidens" din 2014, "Tartarus" se concentrează pe o prezență mai profundă a orchestrațiilor, fapt ce a dus la un sound mai epic, păstrând în același timp genul Dark Metal al trupei.
"Tartarus" contine și o apariție notabilă - Sotiris Vayenas de la Septic Flesh în piesa "Thanatos Part I - Golgota".

Albumul poate fi ascultat în întregime la următorul link:
https://www.youtube.com/watch?v=INQ3Y98bq4Y

Cu o prezență live teatrală și un sound pe măsura, W.E.B. sunt recomandarea perfectă pentru fanii Septic Flesh, Rotting Christ, Dimmu Borgir, Behemoth samd. W.E.B. au avut până acum un an încărcat în care au plecat în turneu cu Cradle of Filth și Moonspell și au participat la Rockwave Festival 2018 alături de Iron Maiden. De asemenea, Hel Pyre s-a alăturat formației la bass și backing vocals. Hel este cunoscută pentru aparițiile live alături de King Diamond, Kamelot, dar și din trupa Christfuck.

Official FB: https://www.facebook.com/webdarkness


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top