Noutăți și comunicate

Trupa Walking Dead on Broadway este confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2019

6 iunie 2019
Trupa Walking Dead on Broadway este confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2019
Vă reamintim că între 1 - 4 august 2019 va avea loc cea de-a șaptea ediție a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est si cel mai faimos festival de metal din Romania, la poalele Cetății Râșnov (terenul de Biatlon de la baza cetății). Printre trupele confirmate în prezent se regăsește și trupa Walking Dead on Broadway (Deathcore, DE).


Informații despre Walking Dead on Broadway

Înființat în Leipzig în 2009, grupul și-a dedicat cariera muzicală unui credo îndrăzneț: căutarea neobosită a celor mai curajoase și înalte moduri de manifestare ale expresiei artistice, fără compromisuri, la fel cum Broadway-ul reprezintă simbolul calității în arta teatrală americană.

Deși stau în principal sub semnul genului deathcore, lucrările Walking Dead on Broadway refuză să se încadreze într-un anumit stil prin îmbinarea tonalităților dure, a schimbărilor alerte de ritm ale genului deathcore cu rifurile complexe ale death metal-ului, toate unite într-o abordare modernă și fără compromisuri, care le va asigura o lungă carieră de succes, conform unuia de review-urile făcute trupei de cunoscuta publicație muzicală Loudersound.com

Albumul de debut, "Welcome To Corpse Wonderland" (2012) a fost bine primit de critica de specialitate, asigurându-le la scurt timp prezența la unele dintre cele mai cunoscute festivaluri, precum: Wacken Open Air, With Full Force sau Summer Blast, și locul în turnee alături de nume importante, ca: Suicide Silence, Caliban, Eskimo Callboy sau Whitechapel.

Cel de-al doilea album al WDOB, "Slaves", apărut în 2016 sub Nuclear Blast / Arising Empire, a continuat traseul muzical al trupei, presărat de sound-uri dure, ritmuri alerte și versuri ce exprimă angoasele și suferințele lumii în care trăim. Noul material a fost urmat de un turneu în Germania, Austria, Elveția și Franța și de intrarea în studio pentru începerea lucrului la cel de-al treilea album, "Dead Era" care a fost lansat in 2018.


Link-uri Walking Dead on Broadway

https://www.facebook.com/wdobmetal/
https://www.youtube.com/watch?v=4Axcoz_OzR0
https://youtu.be/32Y7pGGmx8w

Line-up REF 2019

La Rockstadt Extreme Fest 2019, Walking Dead On Broadway (GER) va urca pe scena de la poalele Cetății Râșnov, alături de: Katatonia (Suedia), Onslaught (Marea Britanie), Accept (Germania), Crystal Lake (Japonia), Sworn Enemy (SUA), Soilwork (Suedia), Dimmu Borgir (Norvegia), Bloodbath (Suedia), Clawfinger (Suedia), 1349 (Norvegia), Mortem (Norvegia), Bölzer (Elvetia), Mgła (Polonia), Candlemass (Suedia), Paradise Lost (Marea Britanie), Hypocrisy (Suedia), Asphyx (Finlanda), Unearth (SUA), Adept (Suedia), Schammasch (Elvetia), Ektomorf (Ungaria) si de Korpiklaani (Finlanda), Omega Diatribe (Ungaria) si Archaic (Ungaria). Noi nume de pe scena muzicală internațională vor fi anunțate în curând.


Informații bilete și abonamente la Rockstadt Extreme Fest 2019

Abonamentele pentru editia 2019 s-au pus in vanzare in reteaua iaBilet si pe iabilet.ro.

Cea de-a saptea editie a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est si cel mai cunoscut festival de metal din Romania, va avea loc la poalele Cetatii Rasnov - terenul de Biatlon de la baza cetatii.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2019: http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2019_FacebookEvent


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top