Noutăți și comunicate

Trupa Volbeat a lansat 'Seal The Deal & Let’s Boogie'

10 iunie 2016
Trupa Volbeat a lansat 'Seal The Deal & Let’s Boogie'
Trupa daneza Volbeat, nominalizata la premiile Grammy, a lansat vinerea trecuta mult asteptatul album, cel de-al saselea din cariera, Seal The Deal & Let’s Boogie, disponibil acum in magazine si pe toate platformele digitale.



Din momentul lansarii, albumul a ajuns pe prima pozitie in topuri in peste 15 tari si pe primul loc in topurile U.S. Rock Albums si U.S. Metal Albums Chart. Presa a asteptat cu nerabdare lansarea acestui album. Billboard a mentionat ca “Dupa 15 ani de cariera, Volbeat continua sa invete si sa evolueze”, in timp ce Blabbermouth a scris despre piesa “The Devil’s Bleeding Crown” ca este “un refren facut sa fie scandat la festivaluri din intreaga lume. Este clasic pentru Volbeat din toate punctele de vedere.” Videoclipul “The Devil’s Bleeding’s Crown” a strans aproape un milion de vizualizari pe YouTube/VEVO si se afla acum pe primul loc in topul iTunes Metal Singles, pastrandu-si pozitia in fruntea clasamentelor Active Rock pentru 5 saptamani consecutive!

De asemenea, Volbeat a anuntat un turneu masiv in America de Nord, ce incepe la Rise Above Festival in Bangor, Maine si unde trupa va concerta alaturi de Metallica si Avenged Sevenfold la primul show rock in noul stadion U.S. Bank Stadium din Minneapolis, Minnesota. Volbeat va fi si pe scenele de la Heavy MTL, in Montreal, High Elevation Fest din Denver, Columbia si Rock Allegiance Festival, din Philadelphia, Pennsylvania.

Produs de vechiul colaborator Jacob Hansen si co-produs de liderul Michael Poulsen si chitaristul Rob Caggiano, albumul cuprinde 13 piese noi, ce reflecta semnatura lor de rock curajos, putere metal, soul blues si swing rock. Lista completa a pieselor se gaseste mai jos.

Volbeat a pornit din Copenhaga in 2000. De atunci, si-au continuat neincetat drumul pe scena hard rock-ului, prin turnee impresionante si 5 albume indragite de fani. Recent, albumul lor din 2010 Beyond Hell/Above Heaven a primit discul de aur de la RIAA pentru single-urile “A Warrior’s Call” si “Heaven Nor Hell”. Albumul din 2013 Outlaw Gentlemen & Shady Ladies a ocupat locul al noualea in Billboard Top 200 la lansare, marcand cea mai inalta pozitie ocupata de o trupa daneza intr-un top american. Trupa a fost invitata sa sustina concerte alaturi de Metallica in turneul lor international, pe langa prezenta la festivaluri ca Coachella, Download, Rock on the Range, KNOTFEST si multe altele.

TRACKLISTING:
  1. The Devil’s Bleeding Crown
  2. Marie Laveau
  3. The Bliss
  4. The Gates of Babylon
  5. Let It Burn
  6. Black Rose
  7. Rebound
  8. Mary Jane Kelly
  9. Goodbye Forever
  10. Seal The Deal
  11. Battleship Chains
  12. You Will Know
  13. The Loa’s Crossroad
Albumul "Seal The Deal & Let’s Boogie" este disponibil pentru download si streaming: https://UMR.lnk.to/SealTheDealNe


Evenimente recomandate

Top