Noutăți și comunicate

Trupa Voices Of Silence canta in deschiderea concertului Fates Warning din Jukebox Club

20 ianuarie 2012
Trupa Voices Of Silence canta in deschiderea concertului Fates Warning din Jukebox Club
Formatia americana de progressive metal FATES WARNING va concerta pentru prima data in Romania in cadrul turneului european din luna martie 2012. Concertul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc pe data de 21 martie 2012 in Jukebox Club din Bucuresti.

Trupa Voices Of Silence
Dintre cele cateva propuneri venite din partea formatiilor care au dorit sa deschida concertul Fates Warning, organizatorii, impreuna cu managementul formatiei americane, au ales ca formatia clujeana Voices Of Silence sa urce pe aceeasi scena cu Fates Warning pentru a sustine un recital.

Dudu Isabel - voce
Este, in mod evident, o mare onoare pentru V.O.S. sa fie colegi de scena cu o trupa atat de proeminenta, care si-a pus amprenta asupra a tot ceea ce inseamna metalul progresiv al ultimilor 25 ani. Sper sa ne ridicam la inaltimea invitatiei si evenimentului si ca fanii nu vor fi dezamagiti!

Feri - claviaturi
Orice formatie care canta in aria progresivului, sau este macar influentata de gen viseaza sa cante alaturi de cei care - alaturi de alte vreo doua trupe de seama - au pus bazele acestui gen in trecut si au perfectionat-o de-a lungul anilor. Este o onoare foarte mare deci si pentru V.O.S., asteptam cu nerabdare concertul.

Adrian Marcus - tobe
Suntem onorati de invitatia de a deschide concertul unor giganti ai metalului progresiv mondial. Va fii un eveniment cu stacheta foarte ridicata care cere din partea noastra o cat mai inalta prestatie profesionala. Credem si speram intr-o reprezentatie pe masura invitatiei!


Fates Warning este una din acele formatii care au avut curajul sa combine dragostea pentru Rush cu cea pentru Iron Maiden si Judas Priest, dand nastere unui stil original - metalul progresiv.
Americanii sunt considerati "parintii fondatori" ai genului, alaturi de Dream Theater si Queensryche.


Voices of Silence (V.O.S.) reprezinta una dintre cele mai apreciate formatii de metal progresiv din Romania, infiintata la Cluj Napoca in anul 1994 la initiativa chitaristului Vincze Szabi.

De-a lungul anilor, V.O.S. a participat la un numar mare de concerte si festivaluri importante din tara, talentul si inspiratia membrilor sai fiind rasplatite prin nenumarate nominalizari si premii obtinute. Pe langa aceste reusite, trupa este invitata sa participe la diverse recitaluri alaturi de majoritatea formatiilor de metal consacrate din tara (in cadrul evenimentelor precum Studio Rock MTV Bucuresti - Arenele Romane, Top T Buzau, Maximum Rock Festival, Metalheart fest etc).

Printre premiile castigate de formatie de-a lungul timpului putem aminti: Premiul special pentru stil la "Samrock" Satu Mare in 1998, Premiul "Cel mai bun vocal" castigat de Dudu Isabel cu V.O.S. la "Constelatii rock" Ramnicu Valcea 1998, etc.

2003 este anul in care Voices of Silence efectueaza un mini turneu incununat de succes si in afara tarii (Cehia, Ungaria).

In discografia VOS regasim urmatorele materiale:
First Was The Beginning (1995)
Stories Of My Ways (2000)
Thunderground (2002) / Promusic Prod.
The Human Saga(2008)

In descursul carierei muzicale, V.O.S. a reusit sa imparta scena cu trupe celebre precum: Wasp, Lake Of Tears, Udo, Tankcsapda, Orphaned Land, Crematory, Ossians sau Nevergreen.

Componenta V.O.S.:
Dudu Isabel - voce
Feri - claviaturi, backing vocals
Szabi - chitara
Dorin - chitara, backing vocals
Zoli - bas
Ady - tobe

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online. ) la urmatoarele preturi:
58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu formatia Fates Warning. Cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: meet & greet Fates Warning) cu numele complet din buletin si codul de bare al biletului.
68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 20 martie 2012
75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 21 martie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă