Noutăți și comunicate

Trupa Vita de Vie lanseaza single-ul Somn usor

21 octombrie 2016
Trupa Vita de Vie lanseaza single-ul Somn usor
Somn ușor este al patrulea single oficial extras de pe Åžase (+) – prima parte a albumului Åžase/Åžase al trupei Vita de Vie.



Ascultă Vița de Vie - Somn ușor (feat. Dan Stănescu și Alex Teodorescu)

https://youtu.be/emKnFlZmeYQ
Somn ușor a luat naștere în urma concursului Join the Band, organizat pe pagina de Facebook a trupei Vița de Vie. Aproape 300 de fani s-au înregistrat și au cântat variantele lor de strofe pe piesa pusă la bătaie de trupă. „Wow! Ascult demo-urile trimise de voi și îmi zâmbește sufletul de fericire! Sunteți atât de diferiți și totuși atât de frumoși fiecare în parte. Vă multumesc pentru partea voastră de suflet pusă în piesa asta!” - Adrian Despot.

Alex Teodorescu și Dan Stănescu sunt cei doi fani care au fost selectați de trupă să intre în studio pentru a înregistra împreuna noul single. Alex și Dan vor urca pe scenă alături de Vița de Vie la concertul de lansare a albumului Åžase (+), din 29 octombrie, de la Arenele Romane.

Șase (+) este prima parte a albumului Åžase/Åžase și conține 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în întregime fanilor abonați la newsletter-ul VdV: Luna și noi, Pe plajă-n Vamă la 5, Inimi surde, Somn ușor și Metaforă de toamnă. Ultima piesă Hai încearcă - feat. Cosmin Lupu (Days of Confusion) & Planet H urmează să fie descoperită pe album.

Prima parte a albumului Åžase/Åžase – Șase (+) este disponibilă pentru pre-comandă pe http://www.getmusic.ro/sase. Toți cei care pre-comandă albumul îl vor primi pe 29 octombrie și vor avea șansa să participe la o sesiune de audiții exclusive cu Vița de Vie.

Mai multe detalii despre evenimentul de lansare a albumului, de pe 29 octombrie 2016, de la Arenele Romane puteți găsi pe pagina dedicată de Facebook.

Noul single Somn ușor este acum disponibil pe toate platformele digitale:
https://UMR.lnk.to/VdV-SomnUsorNe
Vița de Vie înseamnă:
Adrian Despot // Sorin Pupe Tănase // Cezar Popescu // Adrian Ciuplea // Mihai Ardelean

Mai multe pe:
https://umusic.lnk.to/VDVWe
http://vdv.umusic.ro
https://www.facebook.com/vitadevie/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top