Noutăți și comunicate

Trupa Verment va lansa EP-ul Death's Domain in luna aprilie

14 februarie 2016
Trupa Verment va lansa EP-ul Death's Domain in luna aprilie
Trupa VERMENT (death metal) va lansa noul lor EP Death's Domain pe 1 aprilie 2016. EP-ul contine 7 piese death metal old-shool, dar care in acelasi timp au o tenta moderna. Trupa s-a remarcat rapid pe plan local, iar pe 3 martie vor deschide concertul celor de la Rivers of Nihil. Basistul Eric Payne face parte si din trupa War Curse si acestia au lansat de curand on album prin Static Tension Recordings.Verment este o trupa formata din 4 membri, de origine din Cincinnati.
Componenta:
  • Alex Hooper (baterie, backing vocals),
  • Eric Payne (bass, lead vocals),
  • Dustin Stockhoff (lead guitar),
  • Nick Moeller (rhythm guitar).

Muzica lor este un amestec de heavy death metal, cu elemente de thrash, melodic death, precum si elemente de blackened death. Printre formatiile care au influentat membrii se regasesc: Morbid Angel, Animosity, The Black Dahlia Murder, Aborted, Suffocation, Angelcorps si multe altele.

Trupa Verment a terminat inregistrarea si masterizarea noul lor EP Death's Domain la inceputul lunii februarie 2016 si au programat lansarea acestuia la începutul lunii aprilie. Una dintre piesele de pe EP este o reeditarea a piesei cu acelasi nume de pe primul lor EP.

Mai multe detalii gasiti la http://www.facebook.com/vermentband/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top