Noutăți și comunicate

Trupa Vama lanseaza noul album printr-un concert la Sala Polivalenta Bucuresti

23 mai 2017
Trupa Vama lanseaza noul album printr-un concert la Sala Polivalenta Bucuresti
Joi, 12 octombrie 2017, cei de la Vama va lansa al treilea album din cariera formației printr-un show inedit la Sala Polivalenta.



Rezultat al colaborării dintre Vama și producătorul muzical englez James Lewis, albumul se va auzi pentru prima dată integral și live în concertul de la Sala Polivalentă.

”12 octombrie este pentru Vama cea mai importantă dată din 2017. Revenim după ceva timp cu un show mare ca să prezentăm fanilor noștri cel mai complex și surprinzător material VAMA de până acum. Este un disc la care muncim de mai bine de doi ani și prima noastră colaborare cu un producător muzical (James Lewis, UK). La momentul actual suntem în faza de concept și brainstorming. Lucrăm la design-ul scenei, conceptul vizual, încercăm să anticipăm show-ul de lumini și multe altele. Practic, creăm pas cu pas întreaga echipă care va construi acest show. Ne propunem ca partea video să fie un personaj în sine mult mai direcționată către VJ-ing, un fel de călătorie subconștientă care se va derula simultan cu interpretarea live. Una peste alta, cred că mi-ar plăcea să mă aflu în public pe 12 octombrie. Și, dacă vă plac numerele, noul album VAMA se poate defini și așa: 12 cântece, 3.261 de cuvine, 84 de variante și peste 80 de ore de mixaj, plus ceva necuantificabil - sentimentul ăla extrem de important că înveți, ești la început și îți place al naibii de tare. Ne vedem în octombrie.”, a declarat solistul trupei, Tudor Chirilă.

Biletele earlybird au fost puse deja în vânzare și se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara și în rețeaua Eventim la următoarele prețuri:

  • Earlybird până pe 15 iunie: "Pe teren" - Ultras: 195 lei, Fans: 120 lei, Acces General: 65 lei / "În Tribune" - Cat A: 235 lei, Cat B: 165 lei, Cat C: 75 lei
  • Presale 1 până pe 1 septembrie: "Pe teren" - Ultras: 220 lei, Fans: 140 lei, Acces General: 79 lei / "În Tribune" - Cat A: 250 lei, Cat B: 185 lei, Cat C: 90 lei
  • Presale 2 până pe 1 octombrie: "Pe teren" - Ultras: 230 lei, Fans: 150 lei, Acces General: 85 lei / "În Tribune" - Cat A: 260 lei, Cat B: 195 lei, Cat C: 100 lei
  • După 1 octombrie și la intrare: "Pe teren" - Fans: 170 lei, Acces General: 105 lei / În Tribune" - Cat A: 280 lei, Cat B: 200 lei, Cat C: 115 lei
Pentru fanii care-și doresc o experiență extra, VAMA a pregătit și un Supliment Meet & Greet pus în vânzare la prețul de 480 lei, valabil doar cu bilet cumpărat separat. Suplimentul include: întâlnire informală cu VAMA înaintea concertului, tricou și cană VAMA, plus un poster cu autografele membrilor trupei. Numărul de suplimente este limitat.

Un Eveniment BestMusic Live Concerts și Agentia de Vise.

(2) TrupaVamalanseazanoulalbum..._2y1voO0E27.jpg
Vama este una dintre cele mai populare și apreciate trupe de muzică rock din România. Proiectul a fost fondat de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi care au decis în 2006, după 10 ani de activitate alături de Vama Veche, să se reinventeze și să ducă mai departe ideea de spirit mereu tânăr alături de cei ce întregesc formația în prezent: Gelu Ionescu, Lucian Cioargă și Dan Opriș. Hit-urile lor ”Perfect fără tine”, ”Vara asta” sau ”18 ani” au fost difuzate la toate radiourile românești și fredonate de sute de mii de tineri. Hit-ul lor ”Perfect fără tine” a petrecut 26 de săptămâni în Top 10 Media Forest și a fost Piesa Anului 2013 la Premiile Radio România și la ZU Music Awards. În același an trupa a obținut și premiul pentru Best Comeback la Media Music Awards și a fost desemnată formația cu cea mai bună prestație live la Romanian Music Awards.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top