Noutăți și comunicate

Trupa Unleashed este confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2020

31 octombrie 2019
Trupa Unleashed este confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2020
Trupa suedeză Unleashed a fost confirmată la Rockstadt Exteme Fest 2020. Festivalul va avea loc în perioada 30 iulie - 2 august 2020, pe terenul de biatlon de la baza Cetății Râșnov.


Detalii despre Unleashed

Unleashed, sau death metal suedez per se, cum le place membrilor să se definească, este un proiect muzical fondat de Johnny Hedlund în 1989 în Stockholm. Trupa s-a făcut remarcată încă din etapa demo-urilor, care le-au adus un contract cu Century Media Records, cunoscut label german, și posibilitatea de a lansa un album de debut, "Where No Life Dwells" (1991), urmat imediat de un turneu alături de Morbid Angel prin Europa și SUA. La numai un an distanță, cel de-al doilea album este lansat, "Shadows in the Deep" (1992) ce include și un cover după piesa "Countess Bathory" de la Venom, apărând apoi "Open Sea", tot la un an distanță, și "Victory" (1995), materiale bine primite de public.

Unul dintre lucrurile pentru care Unleashed s-au făcut remarcați a fost îmbinarea interesantă de teme abordate - temele lirice desprinse din cultura și valorile vikinge au fost măiestrit combinate cu aspecte ale culturilor tradiționale nordice și cu subiecte caracteristice tradițiilor pre-creștine. Spre exemplu, "The Hunt for White Christ" (2018), cel de-al 13-lea album de studio al trupei și, totodată, cel de-al patrulea volum din "World of Odalheim and their Midgard warriors", este o poveste scrisă de Hedlund (fondatorul formației) pentru a marca aniversarea a 30 de ani de carieră și a ilustra la nivel sonor și liric trecutul, prezentul și ceea ce Hedlund consideră ca fiind viitorul și valorile adevăraților vikingi.

De-a lungul a trei decenii, Unleashed au influențat scena muzicală suedeză și nu numai, inspirând alte proiecte artistice și ajungând să fie considerați unul dintre "Big Four" ai death metal-ului suedez, alături de Dismember, Entombed și Grave. Cu aceste trupe, Unleashed a și plecat într-un turneu european, intitulat "Masters of Death tour", în 2006, după lansarea celui de-al optulea album, "Midvinterblot".

Ca orice trupa care a reușit să câștige aprecierea scenei internaționale, Unleashed a apărut pe afișul a numeroase festivaluri renumite, precum Summer Breeze Open Air sau With Full Force, iar anul viitor va urca pe scena Rockstadt Extreme Fest.


Line-up REF 2020

În acest moment, la Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt confirmate următoarele trupe: Kataklysm (CA), Death Angel (SUA), The Black Dahlia Murder (SUA), Rotting Christ (GR), Despised Icon (CA), Mayhem(NO), Kampfar (NO), In The Woods... (NO), Dyscarnate (UK), Cattle Decapitation (SUA), In Mourning (SE), Infected Rain (MDA), Phil H. Anselmo & The Illegals (USA), Mephorash (SE), Cradle Of Filth (UK), Anthrax (SUA), Unleashed (SE). Noi nume vor fi confirmate în curând.


Detalii bilete și abonamente

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt deja disponibile online, exclusiv pe iabilet.ro.
Perioadele de vânzare a abonamentelor REF 2020 sunt:

  • Pre-sale 3: mai sunt doar câteva abonamente la prețul de 270 lei/ buc., disponibile până la epuizarea stocului, dar nu mai târziu de 25.11.2019;
  • Pre-sale 4: 1.000 de abonamente la prețul de 310 lei/ buc., până la epuizarea stocului, dar nu mai târziu de 20.01.2020;
  • Pre-sale 5: 1.000 de abonamente la prețul de 350 lei/ buc., până la epuizarea stocului, dar nu mai târziu de 16.03.2020;
  • Pre-sale 6: 1.000 de abonamente la prețul de 390 lei/ buc., până la epuizarea stocului, dar nu mai târziu de 18.05.2020.
  • În ultimul prag de pre-sale online, cât și la intrarea în festival: abonamentele vor fi la prețul de 440 lei/ buc.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2020 vor fi disponibile și bilete pe zi, la prețul de 220 lei/ buc., ce vor fi puse în vânzare începând cu 29.06.2020.

Copiii cu vârste de până la 12 ani vor avea acces gratuit în interiorul festivalului dacă vor fi însoțiți de un părinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.


Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2020:
http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2020_FacebookEventEvenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă