Noutăți și comunicate

Trupa Unleash The Archers anuntata ca headliner la Festivalul Celtic Transilvania 2024

8 noiembrie 2023
Trupa Unleash The Archers anuntata ca headliner la Festivalul Celtic Transilvania 2024
Unleash The Archers, una dintre senzațiile metalului canadian, vor fi headlinerii de duminică ai Festivalului Celtic Transilvania 2024, prezența lor fiind o premieră pentru România.

Trupa Unleash The Archers a fost formată în 2007 de către vocalista Brittney Slayes, împreună cu partenerul ei, care este și toboșarul trupei, Scott Buchanan, în timp ce urmau cursurile Universității Victoria din Vancouver, Columbia Britanică.

Trupa a suferit mai multe schimbări de line-up, dar în cele din urmă a reușit să-și cimenteze stilul unic, un amestec de genuri de heavy metal, prin adăugarea lui Grant Truesdell în 2011 și a lui Andrew Kingsley în 2013.
În prezent aceștia abordează un gen unic, un hibrid bazat pe heavy metal clasic combinat cu elemente de power metal și melodic death metal.

Prin împletirea agresivității celor mai mari genuri extreme în subtilitățile heavy metalului tradițional, Unleash The Archers au creat un sunet diferit de orice altceva din industrie.
Aceștia îmbrățișează o direcție comercială care atrage iubitorii de muzică de toate tipurile, rămânând totuși fideli rădăcinilor lor dure.

Încă de la înființarea lor, Unleash The Archers au pus întotdeauna accent pe turnee și au călătorit pe drumuri cu duba, aranjându-și propriile turnee în America de Nord timp de ani de zile, înainte de a fi preluați de un agent în 2016.

Atitudinea lor perseverentă, muncitoare și cu picioarele pe pământ a atras atenția presei din întreaga lume, iar implicarea lor constantă pe platformele sociale de a permis o creștere constantă a bazei de fani dedicată, implicată pozitiv, care se întinde pe mai multe continente.

Unleash The Archers sunt genul de trupă al cărei show îți rămâne întipărit în minte multă vreme după încheierea lui.
Pasiunea lor pentru muzică se poate vedea în spectacolele lor live, în videoclipuri, precum și în stilul lor de a compune cântecele.

2. Trupa Unleash The Archers anuntata ca headliner la Festivalul Celtic Transilvania 2024
În concluzie, vă așteaptă un show unic, în premieră în România, care nu trebuie ratat sub nicio formă.Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.festivalulceltictransilvania.ro și pe rețelele de socializare dedicate Festivalului Celtic Transilvania.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top