Noutăți și comunicate

Trupa umbra lanseaza un EP in club Expirat

4 noiembrie 2019
Trupa umbra lanseaza un EP in club Expirat

Luni, 4 noiembrie 2019, trupa :umbra lanseaza la Expirat un album in format EP, care promite sa fie tot ce iti doresti de la formatie. Ana Coman si trupa ei vor canta in deschiderea serii.

"Incredibilul accident de-a fi cuminte" este o colectie de povesti scurte in stilul :umbra despre incercarile omului normal in lumea in care timpul e grabit si toate sunt pe dos. Titlul albumului contureaza traseul simtirilor sufletului nobil, de la sentimentele de inadecvare intre semeni pana la fericirea gasita in lucrurile banale. O poveste cu final imprevizibil, traita cu lipsa de urgenta a omului ce isi implineste destinul in etape, "Incredibilul accident de-a fi cuminte" ne poarta in universul invers sortii fatidice omului cuminte, chinuit de nedreptate sau de lipsa de sansa, caruia insa i se ofera sansa unui destin pozitiv.

:umbra ne invita la un traseu emotional prin sunete, iar albumul ne ofera finalul sau ca pe un antidot administrat, dupa indelunga introspectie, epocii pe care o experimentam cu totii.

Sa fiti cuminti!

Eveniment https://www.facebook.com/events/389372905329132/?ti=as

Înființată în ianuarie 2015, :umbra aparține unui nou val de nume importante ale scenei alternative/indie rock, surprinzând printr-un sunet puternic și melodios cu influențe postrock și grunge.

În 2019 :umbra lanseaza doua live sessions pentru piesele "Ce bine-i aici" și "Come as you are" (o reinterpretare în stil propriu a piesei formației Nirvana), single-ul de studio "Azi nici timpul n-are timp" si un videoclip ce marcheaza atat prima colaborare, cu Ana Coman, cat si primul single in rotatie la un post important de radio, pentru piesa "Cazuti din luna".

Social media:
https://www.facebook.com/douapuncteumbra/
https://www.instagram.com/douapuncteumbra/
https://www.youtube.com/watch?v=uP6wYdtW8dk



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top