Noutăți și comunicate

Trupa :umbra a lansat noul singe Ce bine-i aici

21 octombrie 2018
Trupa :umbra a lansat noul singe Ce bine-i aici
Noul single :umbra e ca senzația pe care o ai atunci când trenul intră în gară după o călătorie lungă sau ca atunci când intri intr-un loc cu aer condiționat într-o zi caniculară.

"Ce bine-i aici" e pentru voi, elevi, studenți sau oameni mari cu suflet de copil care susțineți :umbra.

Piesa a fost înregistrată in formula extinsa cu participarea lui Alex Zamfir si Dan Stoica (NoruNegru, Jurjak) în studiourile Real Sound and Vision de Vladimir Ivanov (Pinholes) și aparține unei sesiuni live de studio din care face parte și un cover special la piesa "Come as you are" a celor de la Nirvana.

:umbra cântă rock alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil. Ascultă-ne dimineața când mergi la job și speră la o lume mai bună sau seara când ești singur, cu lumina stinsă. Ascultă-ne dacă nu ai incă întrebarea potrivită, pentru că răspunsul o să vină de la sine.

Înființată în ianuarie 2015, :umbra aparține unui nou val de nume importante ale scenei alternative/indie rock, surprinzând printr-un sunet puternic și melodios cu influențe postrock și grunge. Trupa vede aparițiile live ca pe cea mai bună armă a lor, experiența publicului cu formația fiind una personală, muzica lor reuşind să creeze un mediu intim, în care se trăieşte intens.

:umbra înseamnă
  • Mihai Alexandru Tacoi - voce principală și chitară
  • Matei Pușcaru - chitară bas și backing vocals
  • Cristi "Chinezu" Constantin - baterie
https://www.youtube.com/watch?v=C88VIXrLpK8

Follow :umbra :
https://www.instagram.com/douapuncteumbra/
https://www.facebook.com/douapuncteumbra
https://www.youtube.com/c/trupaumbra


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top