Noutăți și comunicate

Trupa Twister canta in premiera in Timisoara

18 martie 2017
Trupa Twister canta in premiera in Timisoara
Sambata, 18 martie 2017, de la ora 21:00, R&R Booking va invita la concertul trupei maghiare Twister in Club Manufactura din Timisoara.
Intrare 20 leiTwister a inceput in 2008 prin Gergo Szavai si cu putin timp dupa aceea Levente Teleki s-a alaturat trupei. In 2011 a fost lansat primul lor album “Ordog Ianya” (traducere Fiica diavolului) la Nail Records. Albumul a avut recenzii bune si a fost pe locul 3 in Ungaria pentru categoria “Albumul de debut al anului”. In a acelasi an Twister a inceput un turneu impreuna cu trupa faimoasa JUNKIES, inclusiv un concert in ”Petőfi Csarnok”. Prima component a formatiei a fost: Gery Szávai, Levente Teleki, Tamás Mókos, Tamás Pető, Balázs Molnár.

Al doilea album „Duplacsavar”(traducere Twist dublu) a fost publicat in 2013 tot la Nail Records. In 2015 Mate Puskas s-a alaturat trupei pentru a il inlocui pe Balazs Molnar la bass si Zsolt Feher a devenit noul cantaret. Si-au facut al 3-lea album “Utak nelkul” (traducere Fara drumuri) in 2016 cu componenta lor curenta. In primavara anului 2017 trupa va avea un turneu cu trupa legendara POKOLGEP. In acest moment au turneu in Romania si vor fi in Timisoara sambata 18 martie, 2017 pentru a performa cantecele noului lor album cat si hituri din primele doua albume.

Membrii

Zsolt Fehér - vocal, Gery Szávai - chitara, Tamás Pető - chitara, Vocal, Levente Teleki - tobe, Máté Puskás – chitara bass.

Fb event: https://www.facebook.com/events/269163190183627/

Youtube link:
https://www.youtube.com/watch?v=Rd1kAqZixj0


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top