Noutăți și comunicate

Trupa Travka revine la Bucuresti in Club Control

28 aprilie 2016
Trupa Travka revine la Bucuresti in Club Control
Joi, 28 aprilie 2016, sunteti invitati de la ora 21:00 la concertul trupei Travka in Club Control.

Biletele costa 35 de lei in presale si 45 la intrare !

Una dintre cele mai iubite trupe de rock autohtone, TRAVKA, va canta pe 28 aprilie 2016 in Club Control din Bucuresti in cadrul unui show presarat cu piese mai noi si mai vechi dar si cu multe surprize.

TRAVKA s-a infiintat in urma cu 14 ani la Focsani si si-a castigat rapid celebritatea in undeground-ul muzical. In iarna anului 2004, trupa a inregistrat albumul de debut, "Corabia Nebunilor", care, lansat in vara anului urmator si-a castigat un loc aparte in inimile fanilor. In 2007, TRAVKA a lansat al doilea si totodata cel mai important material discografic al trupei, "Vreau sa simt Praga". Albumul a putut fi descarcat gratuit de toti fanii trupei. Cinci ani mai tarziu, a aparut "Okean". Din nou, baietii au surprins: materialul a fost editat in doar cinci exemplare car au fost "plasate" in cinci orase: Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara si Brasov. De-a lungul anilor, Travka a adunat mii de concerte live si a devenit una dintre cele mai iubite trupe de alternativ din Romania.

TRAVKA înseamnă:
George Gâdei - Voce
Alexei Å¢urcan - Chitară, keys
Misha Gâlcă - Bass
Cristian Chirodea - Tobe

Albume:

Corabia Nebunilor - 2005
Vreau să simt Praga - 2007
Okean - 2012Facebook:
http://www.facebook.com/travka.oficial

Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=919zSYChuc4
https://www.youtube.com/watch?v=qnOqDu6Hydk
https://www.youtube.com/watch?v=23Qtmpi1ZaQ

Biletele pentru acest concert se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Beraria H, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara)

Un eveniment TRAVKA. Club Control si BestMusic Live Concerts.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top