Noutăți și comunicate

Trupa Travka a aniversat 15 de activitate ani si a lansat in premiera pe CD albumele 'Vreau sa simt Praga' si 'Okean'

25 mai 2017
Trupa Travka a aniversat 15 de activitate ani si a lansat in premiera pe CD albumele 'Vreau sa simt Praga' si 'Okean'
Luni, 22 mai 2017, formația Travka a susținut la Teatrul National Bucuresti – Sala Studio un concert menit a marca 15 ani de activitate. Cu aceasta ocazie s-au editat în premieră pe CD binecunoscutele albume ale formației "Vreau să simt Praga" și "Okean"."Pentru mine, acest concert aniversar marchează 15 ani din existența unei trupe care, prin muzica ei, a însemnat enorm pentru un important segment de public din România. Chiar dacă în 15 ani am scos doar 3 albume și nu am avut un succes în adevăratul sens al cuvântului, Travka a parcurs o bună bucată de istorie muzicală contemporană, într-o societate destul de închisă și amorțită socio-cultural.

(3) TrupaTravkaaaniversat15de..._xzZSa9m03i.jpg
Am cântat și spus în versuri o mică parte din angoasele și neîmplinirile unei generații iar asta, combinat cu dorința de a schimba ceva în propriile noastre cântece, ne-a adus până aici. 15 ani... așa un număr e musai să fie un cap de drum și un posibil nou început. Nu știu dacă aș repeta experiența, ori dacă ea m-ar repeta pe mine. .. Vă așteptăm să ne vedem după 15 ani! Să cânte muzica! TRAVKA!"
- George G.

(2) TrupaTravkaaaniversat15de..._3PTaQaFkXR.jpg
CD-urile sunt disponibile în format fizic online pe Getmusic.ro (http://smarturl.it/Travka) sau eMag, precum și in librăriile Carturești, magazinele Muzica și RockShop. Deasemenea, cele doua albume sunt disponibile pentru streaming sau download pe toate platformele digitale la aceste link-uri : https://UMR.lnk.to/Travka-Praga si https://UMR.lnk.to/Travka-Okean.

Travka:
George Gâdei - Voce
Alexei Å¢urcan - Chitară, keys
Misha Gâlcă - Bass
Cristian Chirodea – Tobe

Contact Travka:
https://www.facebook.com/travka.oficial/

Contact U Rock / Universal Music Romania :
urock@umusic.ro
http://www.facebook.com/uRockmusicpage
http://www.facebook.com/umusicro
Live photo credit (c) Naluca


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top