Noutăți și comunicate

Trupa Transilvania va deschide concertul Attic din 21 mai 2015

28 martie 2015
Trupa Transilvania va deschide concertul Attic din 21 mai 2015
Dupa cum am promis, va prezentam trupa de deschidere a concertului formatiei germane de heavy metal ATTIC, programat in Club Fabrica, Bucuresti, str. 11 Iunie, nr. 50, pe data de 21 mai 2015.

TRANSILVANIA este una din cele mai vechi trupe ale scenei romanesti, fiind fondata in ianuarie 1988 la Bucuresti. In anii '90, TRANSILVANIA a participat la numeroase festivaluri rock, cum ar fi Festivalul Fun Rock (1990, Sala Palatului, premiul revistei Rocker),   Festivalul Rock Bacau (1992, premiul II), Festivalul Samrock (1995, premiul I). Una din cele mai cunoscute piese este chiar "Transilvania", difuzata la TVR in ianuarie 1991 la celebra emisiune a lui Petre Magdin, "Intalnirea de la miezul noptii".

Adepti ai unui heavy metal cu mesaj istoric si inflexiuni folclorice celtice si balcanice, din care nu lipsesc  influente clasice Iron Maiden sau cele de rock progresiv, bucurestenii se vor prezenta in urmatoarea formula: Marius Neumann - Voce, Daniel Himpa - Chitara, Cornel Marin - Bass si  Daniel Bucatariu - Tobe.Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă