Noutăți și comunicate

Trupa Tides From Nebula in concert la Bucuresti

22 octombrie 2016
Trupa Tides From Nebula in concert la Bucuresti
Sambata, 22 octombrie 2016, polonezii de la Tides From Nebula revin la Bucuresti pentru un show de senzatie in Club Control din Bucuresti de la ora 21:00.



Tides Fron Nebula s-a infiintat in urma cu opt ani in Varsovia si a devenit rapida una dintre cele mai apreciate trupe de fanii post-rock-ului. Membrii trupei spun ca numele "Tides From Nebula" face referire la un urias nor de praf interstelar, toti fiind pasionati de tematica cosmica dar si de climatele naturale.

Primul album al grupului, "Aura", a fost lansat in 2009, iar doi ani mai tarziu a fost lansat cel de-al doilea material, "Earthshine". Grupul a reusit sa isi castige un loc in inimile fanilor de-a lungul timpul prin unicitatea soundului si prin claritate.

In 2013 apare cel de-al treilea album, "Eternal Movement" si Tides From Nebula mai urca inca o treapta pe scara succesului. Inca de la infiintare si pana in prezent grupul a sustinut nenumarate concerte in Europa.

Pentru acest concert se pun in vanzare numar limitat de 400 de bilete exclusiv prin http://www.iabilet.ro in format electronic si in format fizic in cele 1700 de puncte din reteaua iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - partener TELEKOM, rețeaua de magazine SAY - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), la Hard Rock Cafe dar și in ziua concertului la intrare.

Earlybird - primele 100 de bilete - 40 de lei
Dupa epuizarea primelor 100 de bilete, biletele costa 45 de lei pana pe 15 septembrie.

Dupa 15 septembrie biletele vor costa 50 de lei respectiv 55 de lei in ziua concertului la intrare.

Un eveniment marca METALHEAD


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă