Noutăți și comunicate

Trupa Tiarra lanseaza albumul “X” in Fabrica

21 martie 2015
Trupa Tiarra lanseaza albumul “X” in Fabrica
Sâmbătă, 21 martie 2015, în Club Fabrica, Tiarra lanseză albumul "X". Noul album ar putea fi catalogat ca una dintre cele mai așteptate apariții în lumea metalului gothic symphonic, trupa scoțând la lumină atât piese compuse in perioada EP-ului "Le monde des tenebres", precum și piese noi, ce revelează noul stil pe care Tiarra îl va aborda pe viitor.

Pe noul material discografic veți regăsi doua colaborări interesante ale trupei iar in cadrul show-ului din Fabrica, Tiarra va avea invitați speciali, precum trupele Aamon, Asemic și Tragic dar și câțiva invițati surpriză care vor cânta alături de trupă.

Cu ocazia lansării albumului "X", Tiarra va prezenta în premieră publicului prezent și un nou videoclip la piesa "Pain knows our names".

După lansare, în lunile aprilie și mai, trupa va susține șase concerte în marile orașe ale țării, respectiv:

  • 17 aprilie 2015 - Cluj, Flying Circus;
  • 18 aprilie 2015 - Oradea, Moszkova;
  • 23 aprilie 2015 - Brasov, Rockstadt;
  • 15 mai 2015 - Iasi, Underground;
  • 16 mai 2015 - Suceava, 31 Motor's Pub;
  • 23 mai 2015 - Timisoara, Club Daos.
Dacă sunteți curioși să ascultați și să vedeți ce v-au pregătit, TIARRA vă așteptăm pentru o seară de gothic, symphonic, instrumental progressive metal și metal modern în Club Fabrica, pe data de 21 Martie 2015, incepand cu orele 20:00.

Prețul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa, în seara evenimentului, la intrarea în club.Evenimente recomandate

Top