Noutăți și comunicate

Trupa TIARRA isi modifica componenta: vocalul Alex Pantea ia o pauza pe termen nedefinit

7 septembrie 2015
Trupa TIARRA isi modifica componenta: vocalul Alex Pantea ia o pauza pe termen nedefinit
Conform unui comunicat oficial, trupa Tiarra va trece printr-o schimbare de componenta:

"Dupa 10 ani tumultosi, cu bune si cu rele, vine o vreme cand trebuie sa ne luam ramas bun, chiar daca nu e deloc usor sau placut, stati linistiti, nu de la voi, fanii nostri, ci de la unul dintre membrii trupei si atunci realizam ca zece ani au trecut aevea si timpul zboara pe nesimtite. Vocalul nostru, Alex "Indianu" Pantea, unul dintre cei mai vechi membri ai trupei, trebuie sa faca anumite schimbari in viata si, ca atare, sa ia o pauza din activitatea "tiarristica", ratiuni profesionale purtandu-i pasii pe meleaguri invecinate, unde chemarea berii Staropramen a devenit mai puternica ca oricand.

Cu toate acestea, Alex a declarat:"Aceasta nu este o despartire, ci mai degraba o pauza, un nou drum pentru mine pe plan profesional, insa oricand voi avea posibilitatea ma voi intoarce cu mare placere si voi canta alaturi de Tiarra. Zece ani sunt o viata de om si indiferent unde voi fi mereu voi tine aproape de aceasta trupa ( nu de alta, dar sunt oameni super faini, dar asta stiti si voi )". Sa vedem cat de mult ne "iubeste" si daca se va tine de cuvant!

De asemenea, trupa este constienta ca va fi greu sa gaseasca pe cineva la fel de dinamic si carismatic ca si Alex, cu o priza deosebita la public, ocazie cu care ii multumesc pentru tot ce a facut pentru Tiarra si, in cazul in care nu stia, ii mai spun o data ca este un om "mare" din toate punctele de vedere.

Cat priveste partea a doua a turneului de promovare a albumului, Autumn Tour "X", managerul trupei ne comunica faptul ca " Fanii Tiarra nu trebuie sa isi faca griji, toate concertele programate vor fi sustinute, trupa pregatindu-va multe surprize. Sfatul nostru este sa veniti sa ne vedeti pentru ca veti avea parte de niste show-uri speciale".

Chiar daca membrii trupei isi vor ineca amarul cum vor sti ei mai bine si vor suspina pe ascuns, Tiarra isi continua activitate, are multe planuri de finalizat si va concerta cu aceeasi placere si frenezie ca si pana acum.

De asemenea, pana la sfarsitul anului trupa va lansa un nou videoclip, al treilea, la una din piesele de pe albumul dublu cd "X" iar dupa ultimul concert de la Ramnicu Valcea-Aby Stage Bar, de pe 31 octombrie, trupetii se vor pune serios pe treaba pentru inregistrarea unui nou EP la care deja se lucreaza si care va fi lansat la inceputul anului 2016.

Intre timp, trupa nu sta, repeta de zor si va asteapta la concerte sa facem "galagie" asa cum se cuvine!"



Persoane de contact:

Management, PR și Booking

Olivia Alexandra Vlădoianu

Tel: 0727.395.348

Email: olivia_vladoianu@yahoo.com; tiarraofficial@gmail.com



Evenimente recomandate

Top