Noutăți și comunicate

Trupa Tiamat va concerta in club Quantic

ANULAT !!!
28 noiembrie 2020
Trupa Tiamat va concerta in club Quantic
Ca urmare a situației create de epidemia de coronavirus, show-ul pe care legendara trupă suedeză Tiamat urma să îl susțină la București în aprilie se mută în toamna anului 2021, și va avea loc tot în clubul Quantic.


Informații despre eveniment

Tiamat revine astfel în România la cererea publicului după show-ul excepțional susținut la Festivalul Posada Rock în urmă cu doar câteva luni.
Biletele sunt vândute prin iaBilet.ro, se găsesc aici bit.ly/TIAMAT-QTC și au următoarele prețuri:
  • EARLY BIRD - 100 de bilete la 100 de lei / bucata;
  • PRESALE - 300 de bilete la 130 de lei / bucata;
  • NORMAL - 400 de bilete la 150 de lei / bucata.

Detalii despre Tiamat

Înființată la sfârșitul anilor ’80 și cunoscând succesul internațional în 1994 cu albumul "Wildhoney", Tiamat ocupă un loc important în istoria rockului european.

Adeptă a unui sound care a evoluat de la death metal la gothic atmosferic, trupa a înregistrat 10 albume de studio și, deși cel mai recent datează din 2012, reușește să atragă publicul la cele mai importante festivaluri de gen, unde oferă show-uri memorabile. Dovadă în acest sens stă recitalul susținut la Festivalul Posada Rock pe 31 august 2019, când frontmanul Johan Edlund a coborât de pe scenă în public și a cântat piesa "Do You Dream of Me" alături de fani, spre încântarea miilor de spectatori prezenți.

Setlist-ul Tiamat de pe 28 noiembrie 2020 din club Quantic se va concentra pe albumele "Wildhoney" și "Clouds", dar va trece în revistă toate hit-urile trupei de-a lungul carierei de 30 de ani.
RSVP: https://www.facebook.com/events/993249631047533/


Evenimente recomandate

Top