Noutăți și comunicate

Trupa Tiamat confirmata la Bestfest Summer Camp 2013

25 februarie 2013
Trupa Tiamat confirmata la Bestfest Summer Camp 2013
Confirmarile artistilor pentru editia 2013 de B'ESTFEST SummerCamp continua cu un nou nume: Tiamat! Dupa Soilwork, Tiamat este cea de-a doua trupa rock confirmata in programul festivalului din acest an, ce va avea loc in perioada 5-7 iulie 2013, in B' ESTFEST Park - Tunari.

Originara din Stockhlom, Suedia, Tiamat s-a format in urma cu aproape 25 de ani, inca de la inceput muzica trupei reprezentand un subiect de dezbateri. Folosind o multime de subgenuri de la death metal, doom metal pana la progresiv si gotic, trupa s-a concentrat de-a lungul timpului asupra a ceea ce poate fi descris ca metal gotic atmosferic cu elemente etnice, psihedelice si experimentale. "The Scarred People", cel mai recent album al trupei si totodata cel de-al zecelea din cariera, a fost lansat in luna noiembrie a anului trecut, bucurandu-se de un real succes printre ascultatorii de metal.

Tiamat a concertat in cadrul unor festivaluri precum Wacken Open Air (Germania), Masters of Rock (Cehia), Metalmania (Polonia), urmand ca anul acesta sa se afle pentru prima data si la B'ESTFEST Summer Camp 2013!

B'ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival putand fi achizitionate de pe http://www.MyTicket.ro la doar  150 RON, urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile in curand. Fanii B'ESTFEST au sansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale editiei 2012 in documentarul disponibil pe canalul oficial de Youtube: BestfestTV

Detalii suplimentare despre B'ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe http://www.bestfest.ro si http://www.facebook.com/Bestfest.Romania.Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă