Noutăți și comunicate

Trupa The ROCK vă invită la cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, în Club Capcana din Timișoara

31 ianuarie 2020
Trupa The ROCK vă invită la cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, în Club Capcana din Timișoara
Trupa The R.O.C.K. pune în scena cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, vineri, pe 31 ianuarie 2020 de la ora 20:30 în Club Capcana din Timișoara.
https://www.youtube.com/watch?v=57LZTgC0D2w

Detalii despre The R.O.C.K.

Cu un solist de excepție, al carui timbru vocal este aproape identic cu cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă și prezență scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young și cu instrumentiști experimentați la bass, chitara ritmica și tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reușește de fiecare dată să încânte publicul și să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

The R.O.C.K. ne servește concerte fidele cu cele ale celebrei formații încă din 2012, câștigând chiar și titlul de "Cea mai bună formație tribut" la Metalhead Awards 2017, unde s-au ridicat la standarde foarte înalte alături de voci celebre rockului românesc cum ar fi Cristi Minculescu, Gabi (Gurita) Nicolau de la Krypton, Alin (Coiotu) Dinca de la Trooper, Ovidiu Anton si Cristian Hrubaru (ROCK FM).

Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de AC/DC, The ROCK au avut onoarea de a urca pe scena Arenelor Romane alături de Dave Evans, pentru a sărbători într-un show de excepție moștenirea artistică cu o istorie atât de lungă pe plan mondial a formației.


Componență The R.O.C.K.

  • Daniel Ignat - voce
  • Andrey Baydin - chitară
  • Adrian Popescu - chitară ritmică
  • Dany Serrano - chitară bass
  • Constantin Barbaselu - tobe

Detalii bilete eveniment

Intrarea la concert costă 30 lei iar biletele se pot achiziționa în seara concertului, sau online de aici: Bilete la concertul The R.O.C.K.
Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/614134359399325/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top