Noutăți și comunicate

Trupa The Mono Jacks a lansat videoclipul piesei Infinit

24 septembrie 2019
Trupa The Mono Jacks a lansat videoclipul piesei Infinit
Noul videoclip al trupei The Mono Jacks este realizat într-o manieră inedită, îmbinând arta unor artiști păpușari cu niște decoruri minuțioase pentru un rezultat în egală măsură ludic și emoționant.

Cântecul "Infinit" este al patrulea single de pe albumul "Ușor distorsionat", lansat de The Mono Jacks în toamna anului 2017. Videoclipul piesei a fost filmat la București și este regizat de Andi Dumitrescu, cel care a semnat și regia videoclipului 1000 de DA.
The Mono Jacks - Infinit (official video)
https://youtu.be/mHAQbj7TWuk

Despre videoclip

Povestea videoclipului și conceptul păpușilor sunt semnate de Ana Crăciun Lambru, păpușar, regizor și actor: "Din primele acorduri ale melodiilor, The Mono Jacks te ridică din lumea reală și te poartă într-o poveste. E ceva magic acolo, e o vibrație ce atinge alte suflete. O recunoaștem, ca și cum am trăit cu ea toată viața, fără să fim conștienți. Eu văd imagini când ascult o melodie și, încet, încet, "Infinit" mi s-a dezvăluit. Am văzut o relație, doi oameni, imperfecți - "ăștia suntem noi" -, care sunt pur și simplu iubire. Melodia nu are neapărat un fir narativ, versurile sunt puțin abstracte, par să nu aibă legătură unele cu celelalte, însă povestea celor doi mi-a apărut întreagă, eternă. El și ea există în fiecare dintre noi. Toți iubim imperfect… infinit".

Albumul The Mono Jacks - Ușor distorsionat este disponibil pentru streaming și download aici: http://smarturl.it/usordistorsionat

The Mono JacksPe The Mono Jacks îi puteți vedea live:
  • pe 4 octombrie în cadrul Street Food Festival Craiova
  • pe 6 octombrie la București în cadrul festivalului "Pe urmele lui Orfeu"
  • pe 10 octombrie la /Form Space în Cluj
www.themonojacks.com
http://fb.com/themonojacks


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top