Noutăți și comunicate

Trupa The Hourglass canta in deschiderea concertului Theatres des Vampires la Cluj

20 martie 2012
Trupa The Hourglass canta in deschiderea concertului Theatres des Vampires la Cluj
Marti, 20 aprilie 2012, trupa The Hourglass (Symphonic/Industrial metal) deschide concertul Theatres des Vampires de la Cluj din Iris & Music Pub cu incepere de la ora 19:00.

Bio The Hourglass:

Trupa The Hourglass (Symphonic/Industrial metal) s-a format in toamna anului 2010, avand la inceput doar 3 membri. Totul a pornit ca un proiect pe termen lung ce avea ca tel principal inregistrarea unui material demo cu 4-5 piese. Dupa mai multe experimente in compozitie si completarea formulei trupei, The Hourglass cristalizeaza un stil aparte, reprezentat printr-un instrumental puternic, o paleta larga de teme simfonice cu accente electro si industriale, o voce de soprana dramatica si versuri inspirate din trairi si conceptii proprii.  
http://www.myspace.com/thehourglassro
http://www.facebook.com/pages/The-Hourglass-Romania/244843988922078
REQUIEM DEMO PREVIEW - http://www.youtube.com/watch?v=RGr_Bg3SVB4

The Hourglass

In urmatoarele saptamani urmeaza sa anuntam si celelalte 2 trupe straine ce vor precede trupa Theatres des Vampires.

Fanii Theatres des Vampires isi vor putea cumpara cd-uri/tricouri, de la standul de  merchandising amenajat in club.

De asemenea, anuntam si primul CONCURS care pune la bataie 3 invitatii de 1 persoana la Ospatul Vampirilor din Transilvania. Concursul este organizat de Welcome2Cluj in parteneriat cu Emisiunea Supersound de la Radio Cluj.

 
VREI SA CASTIGI UNA DIN CELE 3 INVITATII DE 1 PERSOANA LA OSPATUL VAMPIRILOR DIN TRANSILVANIA?

Trimite raspunsul tau la intrebarea: "Care este numele ultimului album al trupei aparut anul trecut?" pe adresa: welcome2cluj@yahoo.com, pana pe 13.04 si vei intra in tragerea la sorti finala. Nu uita sa ne lasi si un numar de telefon. Castigatorii vor fi anuntati in emisiunea SUPERSOUND (ora 00:00) de la Radio Cluj din 14.04. Mult succes si va asteptam la OSPAT!  
http://www.facebook.com/events/319006861479733 


Concert Theatres des Vampires in premiera la Cluj!

Slujitori ai cultului vampirilor,  trupa italiana de gothic Theatres des Vampires va poposi in Transilvania, patria lui Dracula, la Marele Ospat al Vampirilor.

Acestia isi vor potoli setea continua de sange alaturi de fanii lor in Irish & Music Pub, pe 20 aprilie 2012, de la ora 19.

Dupa ce anul trecut au cantat pe luna plina la Bucuresti, anul acesta se pregatesc sa-i faca o vizita lui insusi Dracula, care a reprezentat deseori o sursa de inspiratie pentru trupa italiana. "Cel mai bun spectacol de pe bulevard" se transforma astfel in cel mai mare Ospat al Vampirilor din Transilvania, ospat la care sunt invitati toti fanii trupei.

Concertul e o ocazie pentru impatimitii genului sa participe la un adevarat ritual vampiristic, trupa promitandu-ne un real spectacol.

Bilete:

Numarul biletelor este limitat la 600 si se pot cumpara din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) si online pe http://www.eventim.ro.

Pret:
- 35 ron pana in 20 aprilie 2012
- 45 ron la intrarea in club (Irish & Music Pub, Horea 5, Cluj-Napoca)

Evenimentul pe Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/vampires-feast-in-transylvania-theatres-des-cluj-napoca-irish-music-pub-116152/event.html

Pagina oficiala a concertului: http://www.welcome2cluj.com/theatres-des-vampires/
Official Theates des Vampires Website: http://www.theatres-des-vampires.com
Evenimentul pe Facebook: http://www.facebook.com/events/285984431469552/

Concertul este organizat de Welcome2Cluj si PABLO Impex (http://www.pablo.ro/).
Recomandat de: Romanian Rock Radio si Zile si Nopti.

Parteneri Media:
Romanian Rock Radio, Metalhead, GiziRadio, Zile si Nopti, Bestial, Let's Rock, No3, Jurnal Rock, CeFacemDiseara, Rupere.Md, Rockstage, InOras, Cluj4All, Clon, PartyDude.ro, Bloodbath, Metalfan, Moshpit, PresaLocala, MaximumRock, FlipFlop, 24Events, Rockzone, Cluj-AM, RealPress, iConcert, OrasulCluj, 24Fun, Metropotam, Evenim, TillLate, Adevarul, ZiuadeCluj, ClujLife, CZB, RockOut, RadardeMedia, BusinessForum, Foaia Transilvana, Time4News, ProTV, Discard, ArtActMagazine, ProBike, Motociclism, QBox, PresaOnline



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top