Noutăți și comunicate

Trupa The Dead Daisies canta in deschiderea concertului Judas Priest de la Arenele Romane

12 februarie 2020
Trupa The Dead Daisies canta in deschiderea concertului Judas Priest de la Arenele Romane
Va reamintim ca trupa Judas Priest revine la Bucuresti pe 21 iulie 2020, cu un concert la Arenele Romane, in cadrul turneului aniversar 50 Heavy Metal Years! In deschidere va urca pe scena trupa The Dead Daisies.


Detalii despre The Dead Daisies

The Dead Daisies este un supergrup format in Australia, la Sydney, bazele acestuia fiind puse de David Lowly. De-a lungul timpului in cadrul formatiei au activat nume mari ale scenei rock internationale precum Slash, Darryl Jones (Rolling Stones), Marco Mendoza (Thin Lizzy), Alex Carapetis (Nine Inch Nails), John Corabi (Motley Crue)sau Glen Hughes (Deep Purple).

Din 2013 cand a luat nastere proiectul, au fost lansate 4 albume de studio, cel mai recent fiind 'Burn It Down', lansat in 2019, material care a intrat in topurile a peste zece tari. In momentul de fata, alaturi de David Lowy, fondatorul trupei, in The Dead Daisies activeaza Doug Aldrich - chitara (Whitsnake, DIO), Deen Castronovo - tobe (Journey, Ozzy, Steve Vai) si Glenn Hughes (Deep Purple, Black Sabbath).


Detalii bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • Premium (cu loc) - 349 lei in presale si 370 la intrare
  • Teren (fara loc, in fata scenei) - 259 in presale si 280 la intrare
  • Acces General (cu loc) - 159 lei in presale si 180 lei la intrare

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.

Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.


Alte detalii si recomandari

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de Judas Priest. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top