Noutăți și comunicate

Trupa The Amsterdams lanseaza un nou videoclip la Clubul Taranului

7 octombrie 2016
Trupa The Amsterdams lanseaza un nou videoclip la Clubul Taranului
Vineri, 7 octombrie 2016, începând cu ora 21:00, The Amsterdams revin cu un nou clip pentru piesa „The Great Fire”. Acesta va fi proiectat în premieră în cadrul unui concert pe care trupa îl va susține la Clubul Taranului din București (str. Monetăriei nr. 3).The Amsterdams – Girl You’re Frightened (official video)
https://youtu.be/bgDszNsdgNs

Videoclipul „The Great Fire” este o animație 2D produsă de către Buzilan Digital Visualization Studio, http://www.buzilanstudio.com, grafica Anca Buzilan. Toate desenele sunt realizate de mână, iar întregul concept întregește artwork-ul albumului Eternity for Dummies, alcătuind împreună o poveste unitară.

„Eternity for Dummies” este albumul cu numărul patru din discografia trupei The Amsterdams, lansat în luna aprilie a acestui an sub egida Universal Music România, și este disponibil în format fizic în librăriile Cărturești, pe http://www.emag.ro și http://www.getmusic.ro, în format digital pe iTunes și Google Play și la streaming pe Zonga, Deezer și alte servicii.

Haideți așadar vineri, 7 octombrie, la concertul The Amsterdams de la Clubul Èšăranului din București! Veți auzi live atât piese de pe Eternity for Dummies cât și hituri mai vechi, și veți avea ocazia să vedeți în premieră videoclipul piesei „The Great Fire”! Biletele se găsesc în avans în rețeaua http://www.iabilet.ro și costă 20 de lei.

http://fb.com/theamsterdams
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Let's Rock recomandă

Top