Noutăți și comunicate

Trupa Testament transmite un mesaj: “Hey you crazy muthafuckas !!!”

31 iulie 2014
Legendara trupă americană de thrash metal, Testament, va urca pe scena Arenelor Romane, marti 12 august 2014. Cu o experiență de aproape 30 de ani pe scena de metal, Testament vor aduce energia unui rock-show veritabil la București.

După concertele avute în Australia, Japonia, Indonezia și Germania, Testament va începe săptămâna aceasta un nou turneu european - ocazie cu care membrii formației transmit un mesaj fanilor:

"Vrem doar să vă ținem la curent cu ultimele noutăți. Mai înainte de toate, suntem foarte entuziasmați să îl avem pe legendarul basist Steve Di Giorgio înapoi în formație! Ne-am distrat la festivalul Soundwave din Australia, în Japonia, la festivalul Kukar din Indonezia și la Rock Hard Fest din Germania. Am încercat să ne alegem datele pentru festivaluri și turnee astfel încât să ne dedicăm timp pentru a lucra la noul album. Săptămâna aceasta vom începe turneul european (pentru orașe, puteți accesa secțiunea de turnee de pe pagina noastră), un concert la Culture Room în Ft. Lauderdale, Motorhead's Motorboat Cruise în septembrie și Knotfest în octombrie. Așa că veniți să ne vedeți în concert, iar apoi ne vom întoarce la compus! Prepare to get Thrashed!!!"

1-Trupei_Testament_transmite_un__MY15T5y4i.jpg

Testament is (left to right): Gene Hoglan (d), Eric Peterson (g), Steve Di Giorgio (b), Chuck Billy (v), Alex Skolnick (g)


Startul unei seri perfecte pentru headbanging il vor da cele doua trupe romanesti, 9.7 Richter si Goodbye to Gravity! 9.7 Richter este singura trupa de heavy metal modern din tara noastra, iar Goodbye to Gravity abordeaza stilul alternative modern metal, fiind o formatie foarte apreciata pe scena rockului din Romania.

Accesul publicului va fi permis de la ora 18:00, iar concertul va începe la ora 19:30, cu trupele românești Goodbye to Gravity și 9.7 Richter în deschidere.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe http://www.eventim.ro, la prețul de 92 Ron.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top