Noutăți și comunicate

Trupa Tenebres lanseaza albumul Pain Eternal in Club Quantic, alaturi de Eternal Fire si Beauty and the Rat

15 martie 2018
Trupa Tenebres lanseaza albumul Pain Eternal in Club Quantic, alaturi de Eternal Fire si Beauty and the Rat
Joi, 15 martie 2018, trupa Tenebres va ajunge in Club Quantic din Bucuresti cu ocazia lansarii albumului intitulat Pain Eternal. Gen: Black/Gothic Metal with Doom and Symphonic Metal elements (Iasi) In deschidere vor canta cei de la Eternal Fire - Melodic Black Metal (Bucuresti) si cei de la Beauty and the Rat - Alternative Metal ( Iasi )
Pretul unui bilet online: 15 lei ( https://www.iabilet.ro/bilete-lansare-album-tenebres-pain-eternal-bucharest-club-quantic-32959/ )
Pretul unui bilet la intrare: 20 lei.

Program:
  • Open Doors: 19:00
  • Beauty and the Rat: 19:20 (30 min )
  • Eternal Fire: 20:00 (1 ora)
  • Tenebres: 21:00 (1 ora)

Videoclip oficial Pain Eternal:
https://www.youtube.com/watch?v=vqDt_9nS-h4
Link album complet bandcamp:
https://tenebresofficial.bandcamp.com/releases

Eternal Fire - Reformata incepand cu octombrie 2013, trupa Eternal Fire abordeaza stilul black metal melodic, cu influente simfonic si pagan. Primul material discografic – EP-ul Beyond Frozen Streams - a fost lansat in iunie 2015 si este format din patru piese reprezentative: Defiled Graves, Northmen and the Sea, Winter Darkness si My Will to the Stars.
Printre temele abordate: natura, mituri si credinte stravechi, ritualuri de trecere, trairi si sentimente, legende.
Canal youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCAC5FmsS1QX-sSs909Qyj8g

Tenebres - a luat nastere in iarna lui 2015 din cenusa a trei trupe. Trupa si-a inchegat sound-ul in jurul sonoritatilor black, gothic si doom metal pe care le subliniaza cu ajutorul clapelor si a violoncelului.
Tenebres au cantat in diferite orase ale tarii si au participat in festivaluri internationale precum prima editie OSTRING, Artists of the Dark ( Sofia / Bulgaria), Revolution Fest si Rock’n’Iasi Outdoor si Indoor edition unde au lansat albumul fiind acompaniati de catre un cor si cvartet.
Previzualizare album:
https://youtu.be/PrpYC_B3azQ 

Pain Eternal contine 9 piese si a fost lansat independent de catre trupa, in format CD si digital. Albumul a fost inregistrat in studioul trupei – Imperium Tenebrarum din Iasi, iar mixul, masterul cat si coperta de album au fost facute de catre Dorian Black, chitaristul formatiei.
In cadrul anului 2017 Tenebres au lansat si primul lor videoclip official ce poarta numele albumului.Videoclip care a atras atentia strainilor in special din Finlanda si Belgia unde au fost publicate mai multe detalii despre trupa. Pe siteurile de stiri Metalliluola si United Rock Nations.

Beauty and the Rat - pentru prima oara in Bucuresti, trupa ieseana de alternative metal BATR au lansat acum doi an albumul "Unborn" discul a fost inregistrat in cursul anului 2015 la Studioul de Baza din Iasi. Mixarea si masterizarea au fost realizate atat la Studioul de Baza, cat si la Blue Cat Studio din Bucuresti, in perioada 2015-2016, inginer de sunet si producator fiind Vladimir Ivanov.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top