Noutăți și comunicate

Trupa Ten Years After revine in Romania intr-un turneu de calibru

23 octombrie 2011
Trupa Ten Years After revine in Romania intr-un turneu de calibru
Ten Years After, cea mai populară trupă de blues-rock de la sfârșitul anilor 60 și începutul anilor '70, revine anul acesta în România cu o serie de concerte senzaționale. Prin urmare, pe data de 23 octombrie 2011 (Sala Palatului), începând cu ora 19:00, bucureștenii se pot pregăti pentru un concert precum o explozie de vigoare - show pentru care membrii trupei sunt extrem de apreciați în toată lumea după mai bine de 4 decenii de la debut.

În plus, organizatorii au extins de această dată venirea trupei la stadiul de turneu național, spre bucuria fanilor trupei din
- Iași - 24 octombrie 2011 - Casa de Cultură a Sindicatelor,
- Timișoara - 25 octombrie 2011 - Sala Filarmonicii,
- Cluj - 26 octombrie 2011 - Casa de Cultură a Studenților
Aceștia vor avea posibilitatea de a trăi bucuria muzicii adevărate alături de legendele Woodstock.

"Fiind o trupă ce se clasează printre titanii muzicii rock la nivel mondial, TEN YEARS AFTER s-a remarcat în primul rând datorită recitalului memorabil din cadrul celebrului festival Woodstock din 1969, dar și prin concertele fabuloase susținute în întreaga lume. Așadar, datorită calibrului concertistic înalt al trupei, al anvergurii show-ului, dar și la cererea publicului, Ten Years After va cânta de această dată în patru orașe din România", menționează Pepino Popescu.

Formația este renumită în întreaga lume ca fiind unul dintre grupurile din elită mondială a muzicii rock, iar  melodiile I'm Going Home, Hear Me Calling, I' love to change the world, Good Morning Little School Girl și Love like a man, care au propulsat-o în topurile din întreaga lumea, fac de fiecare dată deliciul fanilor. Suntem siguri că Leo Lyons, Ric Lee, Chick Churchill și Joe Gooch vor uimi și de această data publicul și vor oferi o experiență cu adevărat unică.

În deschiderea evenimentului, una dintre cele mai prolifice trupe rock autohtone - RIFF, va încinge atmosfera cu piese legendare, prezența acestui grup întregind astfel formula de succes a întregului show din februarie 2010: RIFF - Ten Years After.

Biletele se găsesc în reteaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center - et. 2, locațiile Music Box (Matei Basarab numărul 16 și Șoseaua Pipera numărul 2), librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului și Palatul Copiilor sau se pot rezerva online pe http://www.vreaubilet.ro.
Prețurile variază între 60 și 170 de lei, în funcție de categoria de loc. Pentru restul orașelor, biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete ale sălilor de spectacol.

Sursa : Ruxia Sandru



Evenimente recomandate

Top