Noutăți și comunicate

Trupa Taxi la Beraria H - amanat

ANULAT !!!
5 noiembrie 2015
Trupa Taxi la Beraria H - amanat
UPDATE: Din respect pentru victimele tragediei de la Colectiv, concertul de joi, 5 noiembrie 2015 va fi amânat pentru o dată ce va fi stabilită ulterior.
Transmitem condoleanțe familiilor îndoliate și ne rugăm pentru sănătatea celor aflați în suferință.


Joi, 05 noiembrie 2015, sunteți așteptați începând cu ora 20:00 la un concert al trupei Taxi în Berăria H .Berăria H, „Orașul cu chef de viață”, este un microunivers în care se întâlnesc iubitorii de muzică live care vor să își împartă bucuria cu prietenii. Este locul în care se vine în grup, dar grupul se mărește pentru că toată lumea e prietenă cu toată lumea.

La Berăria H sunt invitați să concerteze artiștii care se potrivesc acestui spirit al prieteniei și al poftei de viață.

Aflată la vârsta adolescenței (al 16-lea an de activitate), trupa Taxi e mai dinamică și mai veselă ca niciodată. Cu un setlist potrivit vârstei – dragoste, haz de necaz, probleme sociale, probleme în dragoste și iar dragoste – trupa Taxi face show pe 5 noiembrie 2015 la Berăria H.

Joi, pe 5 noiembrie 2015, începând cu ora 20:00 sunteți așteptați la Berăria H cu masa pusă, iar de la 22:45 cu spectacolul pe scenă. Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu, adică trupa Taxi sunt pregătiți de spectacol. Cei șapte membri ai trupei cu personalități diferite sunt legați de dragostea pentru muzică, dar și de o frumoasă prietenie, care îi face să fie împreună la bine și la greu, pe scenă și în afara ei. Aceasta face ca niciun spectacol Taxi să nu semene cu altul. Membrii trupei râd și glumesc, se simt bine împreună și transmit această stare. Practic, trupa Taxi e un grup de prieteni deschis să se împrietenească cu altele, cum ar fi cele care vin la Berăria H.

Probabil că printre motivele care au făcut ca Taxi să fie una dintre cele mai iubite trupe din România, în afară de textele cu mesaj inteligent, umor, melodicitatea specifică, se numără și spiritul trupei, deschiderea către oameni, către noi prieteni.

Biletele sunt disponibile pe http://www.iabilet.ro la urmatoarele preturi:

Acces general – 30 de lei
Categoria A (locuri în fața scenei) – 40 de lei.

Reteaua iabilet: (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP

Rezervarile se fac la:
- vreau@berariah.ro – cu pâna la 24 de ore înainte de eveniment
- 0725 345 345 – până în seară evenimentului (în cazul în care linia este ocupată trimiteți un SMS cu numele și veți fi sunați înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor).

Un eveniment GALA Concerts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top