Noutăți și comunicate

Trupa Taine anunta numele noului basist

3 septembrie 2015
Trupa Taine anunta numele noului basist
Dupa ce a dezvaluit datele turneului european "Resurrection Tour 2015", trupa Taine revine cu informatii despre schimbari aparute in componenta. Astfel, basistul Robert Pieptan isi va incheia activitatea alaturi de Taine, in locul lui fiind cooptat Alex Nichiforof, cunoscut in undergroundul nostru de la grupurile Negative Core Project, Tessa si Asemic.



Dupa doua luni de repetitii alaturi de noul basist, Andy, liderul trupei, declara: "Alexei este un om foarte serios si dornic sa fie mereu provocat. Surprinzator, a invatat piesele pe care le vom canta in turneu destul de repede si asta ne da o mare incredere. Din nefericire a trebuit sa ne despartim de Sep (Robert Pieptan) din simplul motiv ca, din cauza programului lui, familie si job, nu ne mai puteam indeplini impreuna pana la capat planurile si nazuintele puse deoparte pentru ceea ce inseamna Taine. E un moment putin trist, pentru ca ne leaga o prietenie frumoasa, cu multe amintiri extraordinare legate de locurile si concertele pe care le-am avut in cei 12 ani de cand cantam impreuna. Desigur, in viitor ne vom mai intalni pe scena. Acum insa este momentul sa ne focusam pe urmatorul turneu, care se anunta unul greu, cu concerte in fiecare zi. Iar distantele nu sunt deloc de neglijat. Vom parcurge aproape 5000 km, prin Bulgaria, Grecia, Turcia, Serbia, Ungaria, Slovacia, Polonia si Ucraina. Probabil va fi o experienta unica, ce ne va solicita in multe privinte, dar suntem pregatiti pentru orice, pentru ca, in sfarsit, putem sa facem exact ceea ce ne doream de mult timp, iar asta ne da si ne va da putere".

(2) Trupa_Taine_anunta_numele_noul_8cPQxKr4.jpg

Inainte de a porni in turneu, Taine va sustine un concert "de incalzire", la Piatra Neamt (Pub Km 0), pe 12 septembrie 2015.

Datele complete ale turneului sunt urmatoarele:

16 Septembrie 2015 - Club Smile, Varna, Bulgaria
17 Septembrie 2015 - Bronx Pi Sahne, Istanbul, Turcia
18 Septembrie 2015 - Mavri Trypa, Thessaloniki, Grecia
19 Septembrie 2015 - Black Stage, Nis, Serbia
20 Septembrie 2015 - Clash Club, Subotica, Serbia
21 Septembrie 2015 - Live Music Club, Szeged, Ungaria
22 Septembrie 2015 - Rock Club Tartaros, Banska Bystrica, Slovacia
23 Septembrie 2015 - Rudeboy Club, Bielsko-Biala, Polonia
24 Septembrie 2015 - Underground, Lviv, Ucraina

Taine inseamna:
Andy Ionescu - voce, chitara
Adrian Tabacaru - tobe
Petre Iftimie - chitara
Alex Nichiforof - bass

Pagini oficiale:
Facebook: http://www.facebook.com/taineband
Bandcamp: http://www.taine.bandcamp.com
Reverbnation: http://www.reverbnation.com/taine
Twitter: http://www.twitter.com/Taine_Ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top