Noutăți și comunicate

Trupa Tagma a lansat albumul Omul fara fata

25 noiembrie 2011
Trupa Tagma a lansat albumul Omul fara fata
Trupa Tagma a încheiat în forță seria concertelor care au anunțat primul album intitulat "Omul fără față". Vio, Flory, Iuly, Nutz și Adi au luat "pulsul" sibienilor în Libraria Humanitas, Music Pub si Oldies Pub, iar feedbackul a fost unul pozitiv.

"Acesta este primul album dintr-o serie pe care ne-o dorim cât mai lungă, iar prin activitatea începută acum încercăm să ne definim ca stil și interpretare. Am avut ceva emoții în mai toate locațiile, era și normal, cântam în fața sibienilor noștri și ne doream mult sa iasă foarte bine totul. A fost ca o carte de vizită împărțită iubitorilor de muzica rock, iar asistența numeroasă, exuberantă și încântată", spune Vio.

Trupa TAGMA s-a format în Sibiu în vara lui 2009. Primele "idei" nu au întârziat să apară, așa că în scurt timp Vio, Flory, Iuly, Nutz și Adi au început să pună cap la cap propriile  viziuni care deja se conturau în cateva piese în numeroasele sesiuni de repetiții în care erau implicați.

Până în iarna aceluiași an s-au adunat 10 piese care se regasesc pe un prim album:  "Omul fara față". Trupa TAGMA abordează un rock alternativ, melodic cu influențe din multe genuri cum ar fi: pop, funk, fusion chiar și simfonic.
Åžirul evenimentelor va continua în forță. Pe 25 noiembrie 2011 trupa Tagma va concerta la Arenele Romane în Bucuresti la The Global Battle of the Bands (GBOB) Romania 2011.


TAGMA
Vio (Viorel Costin): voce/ chitări
Flory (Florina Costin): vioară/ clape
Nutz (Ionuț Cătană): bas
Adi (Adrian Tecoanța): tobe
Iuly (Iuliana Cotîrlea): backing vocal

Ne puteți urmări activitatea aici:

http://www.tagmaband.ro
http://www.facebook.com/tagma
http://www.myspace.com/tagmamusicspace

Sursa : TAGMA
http://www.tagmaband.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top