Noutăți și comunicate

Trupa SYLOSIS va canta la Kavarna Rock Fest 2011

21 iunie 2011
Trupa SYLOSIS va canta la Kavarna Rock Fest 2011
Loud Concerts și Primăria Orașului Kavarna au plăcerea să anunțe un alt grup care va participa la cea dea șasea ediție a Kavarna Rock Fest 2011. Formația britanică de thrash / metalcore Sylosis va urca pe scena de la Kaliakra Stadium sâmbătă, 16 iulie 2011. Aceasta va fi prima vizită a grupului în Bulgaria.

De asemenea, trupa portugheză Moonspell au schimbat ziua de participare din motive logistice. Astfel, trupa Moonspell va concerta în a doua zi de Kavarna Rock Fest 2011.

Programul final al festivalului Kavarna Rock Fest 2011 este următorul:

Vineri, 15 iulie 2011
- Paradise Lost
- Sonata Arctica
- Katatonia
- DreamShade

Sâmbătă, 16 iulie 2011
- Opeth
- Moonspell
- Tiamat
- Sylosis

Duminică, 17 iulie 2011
- Arch Enemy
- Lake of Tears
- Suicidal Angels


Deja tradiționalul festival rock Kavarna Rock Fest va avea loc in perioada 15 - 17 iulie 2011 în Kavarna, Bulgaria! Pe lângă oferta de concerte rock, la festival veți putea gasi o macara pentru bungee jumping, radio festival și sesiuni de autografe cu grupurile de Kavarna Rock Fest 2011, ghișee speciale pentru merchandise, CD-urile originale, postere și accesorii din metal.

Mai multe detalii despre festival puteți găsi pe website-ul oficial al festivalului Kavarna Rock Fest 2011, la: http://www.kavarnarockfest.com, și pe http://www.facebook.com/kavarnarockfest.


Sylosis
Sylosis este o trupă britanică de thrash metal / metalcore, formată în 2000. Sylosis au scos până ăn prezent două albume de studio, dintre care ultimul, "Edge of Earth", a venit mai devreme în acest an.
http://www.youtube.com/watch?v=qXdPoL1yQsA



Sursa : Loud Concerts,
http://www.loudconcerts.com
http://www.kavarnarockfest.com
http://www.facebook.com/kavarnarockfest
http://twitter.com/kavarnarockfest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top