Noutăți și comunicate

Trupa STILLBORN lanseaza site-ul oficial si o noua piesa

4 noiembrie 2010
Trupa STILLBORN lanseaza site-ul oficial si o noua piesa
Miercuri, 3 noiembrie 2010, trupa STILLBORN a lansat online o noua piesa, intitulata "Vreau sa cred", ce se va regasi pe cel de-al doilea EP al trupei, intitulat "Intr-un vis". Melodia se poate asculta si descarca de pe site-ul oficial al trupei www.stillbornband.ro la sectiunea DISCOGRAFIE. Materialul discografic va fi lansat integral in luna decembrie a acestui an. EP-ul cuprinde trei piese, care vor fi lansate la un interval de doua saptamani.

Doua variante live ale piesei "Vreau sa cred" se pot asculta atat pe Metalhead TV, cat si pe paginile oficiale ale trupei de pe Youtube si Facebook.

Cu aceasta ocazie, anuntam oficial si lansarea noului site al formatiei: www.stillbornband.ro, unde puteti gasi toate informatiile necesare despre trupa, concerte si, de asemenea, fotografii.

In luna iulie 2010, STILLBORN a lansat primul EP, intitulat "Un nou inceput", primit foarte bine atat de public, cat si de presa de specialitate, material discografic ce poate fi ascultat si descarcat gratuit de pe site-ul oficial.

STILLBORN sunt castigatorii marelui premiu al concursului "Maximum Rock Suport pentru Underground 2010".

Formatia STILLBORN ii are in componenta pe :
Aura Pohoata - voce,
Mihai Danciulescu - chitara,
Alex Botezatu - chitara,
Robert Munean - bass si
Catalin Gurau - tobe.

Sursa : STILLBORN, www.stillbornband.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă